fbpx Предварителните поръчки на Dacia Spring стартират на 20 март | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Предварителните поръчки на Dacia Spring стартират на 20 март

Водеща снимка
Да

Предварителните поръчки на Dacia Spring стартират на 20 март

DACIA избира първия пролетен ден, за да стартира предварителни поръчки на модела. Заедно с това ще излезе на пътя с група улични художници, за да разпространи новината, че #SpringIsComing.

Dacia Spring въвежда нова ера, в която електрическата мобилност е достъпна за всички. Това е най-достъпният електромобил на европейския пазар и ще осигурява пробег от 230 км.

Комбинирайки забавното със значимото, Dacia и Publicis Conseil лансират цветна рекламна кампания, напомняща философията на марката да промотира само най-същественото в автомобилите и да ги направи достъпни за всички.

Заснет в Мадрид от Джеймс Ф. Котън на фона на „Mad World“ кавъра на Noëm, клипът представя два паралелни свята, един до друг, неосъдителни един към друг: един ултра-ексклузивен и друг - приобщаващ с Dacia.

Слоганът на кампанията е „НОВАТА DACIA SPRING. 100% електрическа. Достъпна за всички", защото някои неща трябва да бъдат универсално достъпни, включително електрическите автомобили.

Рекламната кампания отново променя правилата и позиционира Dacia като марка, която разтърсва автомобилната индустрия, марка, която предоставя най-важното.

 Клипът ще бъде официално представен на 20 март.

Facebook коментари