fbpx Предварителните поръчки на Dacia Spring стартират на 20 март | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Предварителните поръчки на Dacia Spring стартират на 20 март

DACIA избира първия пролетен ден, за да стартира предварителни поръчки на модела. Заедно с това ще излезе на пътя с група улични художници, за да разпространи новината, че #SpringIsComing.

Dacia Spring въвежда нова ера, в която електрическата мобилност е достъпна за всички. Това е най-достъпният електромобил на европейския пазар и ще осигурява пробег от 230 км.

Комбинирайки забавното със значимото, Dacia и Publicis Conseil лансират цветна рекламна кампания, напомняща философията на марката да промотира само най-същественото в автомобилите и да ги направи достъпни за всички.

Заснет в Мадрид от Джеймс Ф. Котън на фона на „Mad World“ кавъра на Noëm, клипът представя два паралелни свята, един до друг, неосъдителни един към друг: един ултра-ексклузивен и друг - приобщаващ с Dacia.

Слоганът на кампанията е „НОВАТА DACIA SPRING. 100% електрическа. Достъпна за всички", защото някои неща трябва да бъдат универсално достъпни, включително електрическите автомобили.

Рекламната кампания отново променя правилата и позиционира Dacia като марка, която разтърсва автомобилната индустрия, марка, която предоставя най-важното.

 Клипът ще бъде официално представен на 20 март.