fbpx Премиера на новия LG V10 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Премиера на новия LG V10

Създаден, за да осигури богато мултимедийно изживяване първият смартфон на LG от V серията бе представен на специално елитно събитие в шоурума на премиум бранда озвучителните системи Bang&Olufsen. Поп певицата Нора Караиванова от Music Idol, Сезон 2, зарадва всички присъстващи, като изпълни своя хит „Розови очила“, докато се наслаждаваше на новия апарат.

Моделът е оборудван с 5,7-инчов QHD IPS Quantum дисплей, който увеличава продуктивността без да оказва влияние върху живота на батерията. Гостите имаха възможност да се запознаят отблизо с елегантния дизайн, двойната предна камера и ръчен режим на видео заснемане.

LG V10 възпроизвежда HD музика с 32 bit Hi-Fi DAC качество, благодарение на разработки от ESS Technology, които за първи път се поставят в мобилно устройство. Смартфонът постига това чрез семплиране на файловете със стандартна разделителна способност в 32-битов Hi-Fi формат. Гостите имаха възможност лично да се убедят в качеството на звука.

От 27.01.2016 г. моделът дебютира ексклузивно в магазините на VIVACOM с всички актуални планове SMART, които в момента предлагат 2 пъти повече минути и 3 пъти повече мегабайти. Цените на устройството започват от 39,90 лв. на месец. Само в магазините на българския телеком LG V10 ще се предлага с подарък висококачествени Bluetooth слушалки – LG Tone Ultra.