fbpx Премиера на шести Алманах на успешните бизнес казуси в България 2020 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Премиера на шести Алманах на успешните бизнес казуси в България 2020

Премиера на шести Алманах на успешните бизнес казуси в България 2020

 

За шеста поредна година, в изисканата атмосфера на столичната ОББ Галерия, представихме вече утвърдения и очакван в бизнес средите Алманах на успешните бизнес казуси в България, който е финал на изминалия шести сезон на най-дългогодишният ни и ценен проект „Мениджърите споделят“.

 

За да споделят премиерата на Алманах 2020, пристигнаха десетки приятели, партньори, участници в настоящото и изминали издания на проекта, които първи го разлистиха. Изданието представя историите и реални казуси на компании в България, разказани от първо лице, от техните мениджъри и собственици. Неслучайно Алманахът вече се определя като реален „учебник по бизнес“.

 

„Алманах 2020 е особено ценен, защото в него са събрани истории и казуси на компании, които честват своите юбилеи – 10, 15, 20, 25 дори 30 години“, сподели Ина Георгиева, гл. редактор и създател на проекта „Мениджърите споделят“. „Особено ценни са и техните послания към хората, които се занимават с бизнес в България. Със сигурност 2020 г. ще е много предизвикателна, но когато основите на един бизнес са здрави и построени по правилата, шансът той да оцелее дори и при тежки бури е 100%. В тази връзка, споделеният опит и познания, придобити в практиката и реалния бизнес, които могат да се прочетат в изданието, са с изключителна стойност“, допълни тя.

Сред новите „герои“ в Алманах 2020 са мениджъри като Цветелина Николова (Катаржина Естейт), Севдалина Василева (VISA), Милена Драгийска (Лидл България), Максим Бехар (М3 Комуникейшънс), адв. Владимир Пенков, Йелена Лалич (Перно-Рикар България), Ваня Ананиева (училища Интелект), Ивелина Атанасова (Digital Kids), пилотът Марио Бакалов, Вяра Георгиева (FEDE fashion), Любомир Гетов (Анадър Пойнт Адвайзърс), Иван Армянов, (ТАНГРА – АВ), Александра Мечкова, (Телерик Академия), адв. Христо Ботев, Митра Илиева (Cantek) и още много други.
Вече стана традиция да връчваме и нашите Грамоти за устойчивост в бизнеса и подкрепа на проекта.

 

От самото начало преди шест години зад проекта застана премиум уискито Chivas Regal, тази година Перно Рикар България, които отпразнуваха своите 20 години. Грамотата получи Елена Илиева, маркетинг директор на Перно Рикар България, която сподели, че подкрепата на социални и значими бизнес проекти е сред приоритетите на компанията. Грамотата бе връчена от Георги Руйчев, изпълнителен директор на Българския форум на бизнес лидерите.

 

 

Горди сме, че за втора поредна година зад бизнес идеята застана и автомобилният бранд Фолксваген. Това е изключително признание за нас, че проектът, който правим има смисъл. Максим Бехар връчи Грамотата на Владимир Тодоров, Маркетинг мениджър на леки автомобили Фолксваген в Порше България, който отбеляза, че изминалата 2019 г. е била най-успешната в историята за продажбите на Volkswagen у нас и че в бъдеще ще подкрепят отново стойностните бизнес идеи.

Бизнесът е изкуство и правенето на пари е изкуство. Изкуство е и да даваш сигурност на бизнеса, че неговите пари са сигурно място. Едно от най-новите места в столицата, което отвори врати за изкуството е ОББ Галерия, за нашето списание е част да имаме партньори, като Обединена Българска Банка. Севдалина Василева - генерален мениджър на Visa за България, Гърция и Кипър връчи Грамота на Десислава Симеонова, Изпълнителен директор "Малки и средни предприятия" на Обединена Българска Банка, която сподели, че когато идеите и целите са общи, финансовата институция застава зад такива проекти като „Мениджърите споделят“.

За доброто настроение на вечерта допринесе уискито Chivas Regal, което се охлаждаше със специален брандиран лед – съвсем нова технология.

 

За стилната визия на главния редактор Ина Георгиева и водещата Пепа Попова се погрижи дизайнерката Вяра Лазарова, собственик на бранда FEDE Fashion, чиято интересна история може да се прочете в настоящия Алманах.

 

Специални благодарности и за нашите партньори от минерална вода Rilana, както и на VL Catering.

 

Алманах 2020 се разпространява в търговската мрежа – пунктовете Inmedio в моловете и търговските вериги, както и в по-големите бензиностанции. По-големи количества могат да бъдат поръчани в редакцията.

Снимки: Хайлайф