fbpx Престижна награда за МОТО-ПФОЕ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Престижна награда за МОТО-ПФОЕ

За 11-та поредна година Ford Motor Company провежда интересен конкурс в САЩ и Канада сред своите дилъри. Оценяват се не търговските им умения, а човечността, обществените каузи, които подкрепят и качествата им на добри граждани. Под патронажа на Едсел Б. Форд II, правнук на Хенри Форд и член на борда на директорите в компанията, всяка година се номинират 75 изключително добри дилъри, които с полезната си дейност подобряват качеството и начина на живот в своя район. Сред 75-имата многочислено жури отличава 6-има избраници, на базата на индивидуалната им активност, последователността, с която застъпват каузите си и личната им мотивация. Новост през 2010 година е, че инициативата обръща поглед и към Стария континент и така сред 75-мата номинирани има собственици на европейски дилърства.
В края на м. ноември т.г. FMC обяви избора си за носители на наградата „Salute To Dealers 2011”. Двама от шестимата лауреати на отличието са европейци, а името на единия от тях е Филип Майкъл Пфое – собственик и управител на фирмената група Пфое в Германия и България.
Фактът, че Филип Пфое бе сред номинираните в конкурса, е свидетелство за високата оценка на личната му ангажираност, както и тази на фирмите, които ръководи, към множество полезни за обществото начинания. Разбира се, най-впечатляващото е, че той е избран за един от 6-мата носители на отличието за 2011 г. Особено внимание журито на конкурса е обърнало на вече 15 години поддържаната в България от „Мото-Пфое” Дарителска програма за опазването на природното и културно наследство.