fbpx Президентът на Коника Минолта Европа представи бизнес решение в София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Президентът на Коника Минолта Европа представи бизнес решение в София

 Президентът на Коника Минолта Европа Хидеки Окамура и топ мениджъри от европейската централа на компанията споделиха плановете си за българския пазар и представиха иновативната концепция „Оптимизирани услуги за печат”, която намалява с до 30 % общите разходи за печат на една компания. Според тях, пазарът на технологии за производство и цифров печат бележи положителна тенденция в развитието си през последните няколко години, което може да се разглежда като предпоставка за инвестиции през следващите години.
„Компаниите все повече осъзнават нуждата от комплексни решения, които им позволяват да оптимизират своите офис разходи. Фактът, че регион Европа постига по-висок пазарен дял от другите офиси на Коника Минолта в Токио и САЩ, показва, че европейските компании са изключително добре запознати с възможностите и предимствата, които получават от оптимизираните услуги за производство и печат”, заявява Хидеки Окамура.