fbpx Приморско предлага богати възможности за ваканция и туризъм | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Приморско предлага богати възможности за ваканция и туризъм

Приморско предлага богати възможности за ваканция и туризъм

С богата туристическа програма община Приморско предизвика сериозен интерес по време на юбилейното 30-то издание на международната туристическа борса Ваканция & СПА Експо, провела се в София от 14 до 16 февруари, което събра представители на туристическия бизнес от 22 страни.
Целият туристически потенциал, заедно с културно-историческото наследство в района на Приморско бе представен на два щанда- единият от които посветен изцяло на обектите от района, влизащи в новия туристически маршрут „Виа Понтика”.
За онези, които по време на лятната си ваканция търсят нещо различно от красиви плажове, бе промотирана крепостната стена Урдовиза, както и експозицията на подводна археология „Тайни на морското дъно” в Китен. Огромен интерес предизвика тракийското светилище Беглик Таш, превърнало се в последните години в основна туристическа атракция. Пясъчните дюни, блатните цветя и разходките с лодка в сърцето на река Ропотамо заслужено спечелиха вниманието на романтично настроените посетители. Освен забележителностите, на щандовете на община Приморско всеки имаше възможността да получи информация за хотели, ресторанти, промоции и допълнителни услуги.