fbpx Приятели на Peugeot отпразнуваха титлата Автомобил на годината на модела 308 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Приятели на Peugeot отпразнуваха титлата Автомобил на годината на модела 308

Приятели на Peugeot отпразнуваха титлата Автомобил на годината на модела 308

На 12 април София Франс Ауто, официалният вносител на Peugeot за България, За да отпразнува престижната титла „Автомобил на годината 2014 в Европа“, която новият 308 спечели на 3 март, официалният вносител на марката организира хепънинг, с много музика и забавления в комплекса си на бул. Ботевградско шосе с участието на Peugeot Club-Bulgaria, клиенти, фенове на марката и журналисти.

Гостите на празника имаха възможност да тестват Peugeot 308 с различни двигатели и нива на оборудване и лично да се убедят в достойнствата на Автомобила на годината 2014 в Европа и да се насладят на удоволствието от шофирането на този изключителен представител на марката. Най-атрактивната част от събитието бе състезанието по „Майсторско шофиране с Peugeot 308“, в което участниците трябваше да преминат за най-кратко време по специално подредено трасе с конуси и змейки. На първо място с време 00:46.509 мин. се класира Калин Филчев, на второ място е Христо Христов от в-к Труд с време 00:50.975 мин., а челната тройка се допълва от Марио Бояджиев с време 00:51.147 мин. Участниците в надпреварата демонстрираха завидни шофьорски умения, благодарение на които Peugeot 308, моделът с най-малкия волан сред своите конкуренти, показа своя спортен характер.

Facebook коментари