fbpx Професиите на бъдещето все още не са създадени | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Професиите на бъдещето все още не са създадени

Според футуристите, 60% от най-търсените професии през следващите 10 години все още не съществуват. 7 милиона души ще изгубят работата си до 2020 година (според проучване “The Future of Jobs”). Изкуственият интелект ще започне да измества естествения. Ще имаме виртуални офис пространства.

Новатори и утвърдени бизнес лидери от различни националности ще провокират участниците в Конференция на Българската асоциция за управление на хора по различни теми на бъдещето. Ще бъдат представени нови бизнес тенденции и конкретни HR практики и подходи.

Събитието ще се проведе на 26-28 Май в град Правец под надслов „BUILDING A FUTURE-READY ORGANIZATION“, или „Да изградим организации, подготвени за бъдещето”.Ще бъдат засегнати и теми, като: новите роли в компанията, колективна интелигентност, уменията за бъдещето, нови методи в обучението и развитието.

Ще бъде представено и 19-тото ежегодно проучване на PwC по отношение на „бизнес успеха в един променящ се свят“, проведено на глобално ниво, а тази година и сред бизнес лидерите в България.

За първи път Конференцията е с различен формат. Участниците ще могат да избират между различни форуми, в които могат да се включат, спрямо интересите си. Паралелно с основната програма, ще се проведат и два „уършопа“ по професионално-житейски наболели теми: „Дизайн мислене за управление на “Employee Experience”“ и „Как да постигнем перфектно съответствие между търсене и предлагане на пазара на труда?“. За първи път в такъв форум ще включи и уъркшоп, вдъхновен от метода “Future Search”.