fbpx Първа българска онлайн резервационна система | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Първа българска онлайн резервационна система

Първа българска онлайн резервационна система

IT платформата Book In Bulgaria е първата българска онлайн резервационна система, включваща безплатен софтуерен модул за управление на хотели и безплатна реклама. Тя бе представена от Европейска ваканция ЕООД. Платформата представлява пълноценна система за управление на хотелските резервации и настаняване, която може изцяло да отговори на нуждите на един малък или среден по големина хотел. Решението включва редица удобни функции за ръководителите на хотели. Системата може лесно да се интегрира с други хотелски софтуерни продукти.

Хотелският софтуер е част от IT платформата за хотелски резервации Book In Bulgaria. Това е необходимо, за да работи платформата в реално време и позволява на мениджърите на хотели да улеснят значително своите ежедневни дейности в управлението на резервациите. Тя е лесна за използване от неспециалисти – не е необходимо да се влиза ръчно, за да се променя заетостта на хотела, нито да се запазват (блокират) специални стаи за посрещане на заявките от Book In Bulgaria.

Платформата е гъвкава и изцяло съобразена с реалната заетост на хотелите. Тя се свързва автоматично с хотелския софтуер (както със собствения модул на компанията, така и с други хотелски системи) и след лесен процес на регистрация платформата вече работи и резервациите започват да пристигат. Предимство на Book In Bulgaria е, че има отделни таргетирани сайтове, насочени към туристи от България, Русия, Румъния и страните от ЕС.

Facebook коментари