fbpx Първа изложба selfiebition | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Първа изложба selfiebition

 

За първи път у нас се състоя selfiebition (изложба на самоснимки) в три от най-популярните софийски заведения: Kanaal, One More Bar и Culture Beat, която беше част от кампанията ABSOLUT Transform Today. Първият герой от българската част на инициативата брокерът на недвижими имоти Николай Въжаров успя да се превърне в градски фотограф с уникален поглед върху изкуството на снимката.

Той направи 12 двойки кадри – 1 selfie и 1 кадър на процеса на снимането му отстрани. Посетителите на изложбата имаха възможност да видят Явор Бахаров и неговата самоснимка по време на аплодисментите на спектакъла „Ромео и Жулиета“, Мария Силвестър с кадър, заснет в ефир, Свилен от „Остава“, запечатал мига по време на концерт, булка, балерина по време на танц и друи изключително оригинални и запомнящи се селфита.

Концепцията на изложбата selfiebition е напълно нова и се провежда за първи път на българската модерна градска сцена. Изложбата е първото от серия специални събития, които ще представят резултатите от трансформациите на българските таланти, участващи в Absolut Transform Today.