fbpx Първи снимки на Kia EV9 - първият електрически SUV на марката | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Първи снимки на Kia EV9 - първият електрически SUV на марката

Kia представи първите официални изображения на екстериорния и интериорен дизайн на Kia EV9 – първият си електрически SUV с три реда седалки, която официална световна премиера ще бъде в края на месец март.

Пътниците на първия и втория ред седалки могат да отпуснат облегалките на своите кресла в по-удобна позиция за почивка, когато EV9 се зарежда. Седалките на втория ред могат лесно да се завъртят на 180 градуса и така да осигурят възможност на пътниците за пряк контакт и съвместни занимания със седящите на третия ред, които също имат на разположение поставки за напитки и места за зареждане на мобилни устройства.

Като цяло просторното, светло и ефирно вътрешно пространство на новия EV9 се отличава с елегантно опростен, оборудван с първокласни материали и изключително удобен за използване дизайн. Окритото, плаващо в пространството панорамно арматурно табло се простира от волана до центъра на купето. За представянето на цифровото съдържание се грижат два 12,3-инчови сензорни екрана и един 5-инчов сегментен дисплей, които осигуряват лек и удобен контрол на всички функции в автомобила.