fbpx Първият POP-UP автомобилен магазин в България отвори врати | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Първият POP-UP автомобилен магазин в България отвори врати

България вече е част от нарастващата глобална тенденция автомобилните марки да откриват т.нар. POP-UP магазини в големите търговски центрове. SUZUKI HYBRID POP-UP е първият по рода си магазин у нас и вече радва посетителите на София Ринг Мол. Идеята за неговото откриване е резултат от устойчивото партньорство между родния представител на автомобилния бранд и управлението на търговския център.

Посещението на моловете отдавна е повече от пазаруване, предлагайки на своите посетители възможност за отдих, забавление, дори и спортуване, споделиха представителите на търговския център. Клиентите променят своето поведение и желаят да получат всичко на едно място. Ето защо вписващият се сред другите бутици автомобилен pop-up магазин, ще ги изненада приятно.  

SUZUKI HYBRID POP-UP магазин предоставя нова възможност за директна комуникация с потребителите и успешно допълва маркетинговата стратегия на вносителя за изграждане на добра информираност за трансформацията, която автомобилите на марката претърпяват в момента, навлизайки в хибридните технологии.  

POP-UP магазинът ще бъде активен в рамките на три месеца, като ще обхване периода на коледните празници, когато трафикът в мола ще бъде изключително интензивен и ще даде възможност на дилъра да представи качествената и достъпна автомобилна гама на японския производител пред широк кръг потенциални клиенти. 
Тази форма за търговия с автомобили няма да замени традиционните шоуруми на SUZUKI. За родния вносител на марката тя е по-скоро експериментална с цел да се провери каква е нагласата на българския потребител към този нестандартен подход за взаимодействие с марката и предлаганите от нея продукти.