fbpx Range Rover Velar пристигна за специална премиера в София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Range Rover Velar пристигна за специална премиера в София

Най-новото попълнение в редиците на Range Rover пристигна в София за ексклузивна премиера. На стилно парти Velar блесна в парка на Военна Академия, като покори гостите с невероятен лукс, изтънченост, елегантност и естетика. 

Създаден на чисто с помощта на олекотената алуминиева архитектура на Jaguar Land Rover, Velar представлява следващата глава от историята на успеха на Range Rover. Velar е дефиниран от визуално редуциращ подход и изключително внимание към прецизността на всеки детайл, което развива ДНК-то на Range Rover и загатва за следващото поколение автомобили Range Rover.

Дизайнът на Velar е красиво балансиран от мощните му пропорции през непрекъснатата средна линия до стегнатите, заострени линии отзад. 2 874-милиметровото междуосие и и интелигентно проектираният интериор осигуряват водещо в класа багажно отделение от 673 литра и изключителен простор за всички пътници.

Дебют в модела прави на свръхмодерната информационно-развлекателна система Touch Pro Duo, включваща два 10-инчови сензорни екрана с висока резолюция за несравнима функционалност и интуитивна работа. 

 

Velar предлага задвижване на всички колела с интелигентна динамика на задвижване и активен заден блокиращ диференциал осигуряват първокласна проходимост върху всякакъв терен и максимална ангажираност на водача по пътна настилка. В тего са вложени новаторски технологии за сцепление, включително Terrain Response 2, All Terrain Progress Control, стартиране при ниско сцепление, контрол при спускане по наклон и постепенно отпускане на спирачката по наклон.

Моделът се предлага с шест силови агрегата - от екологичния 2,0-литров, дизелов двигател Ingenium със 180 к.с. до мощния 3,0-литров бензинов двигател V6 с компресор суперчарджър и 380 к.с.

 

Въпреки, че моделът официалне ще се предлага от есента у нас, вече са направени първите клиентни поръчки.