fbpx Разкажи твоята велосипедна история | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Разкажи твоята велосипедна история

Социалната инициатива “Аз карам велосипед, последвай ме!”  цели чрез позитивно споделяне да популяризира карането на велосипед в града като път към здравословния и по-качествен начин на живот. След “Историите с велосипед”, които разказаха известни личности дойде време да ни разкажеш и ти своята “История с велосипед”! Т

емата, както винаги е позитивна! И отново авторските текстове на 10 от вас ще имат честта да бъдат прочетени от известните личности, включили се в кампанията. Сред тях са: Поли Генова, Ивайло Захариев,  Митко Павлов, Рут Колева, Рафи, Дидо от Д2, Димо от ПИФ и др. Звездите ще бъдат специални гости на събитието по случай финала на кампанията на 28-ми юли в “One More Кино” в София. Началото е 19:00ч., а входът по традиция - отворен за всички почитатели на добрите истории.

Разбира се, най-завладяващите истории ще получат и специални подаръци от MaxEurope – инициатор на кампанията! Един от авторите ще се прибере вкъщи с чисто нов велосипед и един от тях ще получи ваучер на стойност 100лв. при пазаруване от фирмения магазин в София MaxBike или електронния магазин.

За да се включиш, изпрати своята “История с велосипед” на имейл: kutiazaprikazki@abv.bg до 22 юли.  Препоръчителен обем до 3 страници, шрифт 12.