fbpx Разкриха новият PEUGEOT 2008 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Разкриха новият PEUGEOT 2008

Разкриха новият PEUGEOT 2008

Новият PEUGEOT 2008 придобива уверен, мощен и привлекателен SUV дизайн. Продълженията на арките над колелата, новата вертикална предна решетка и прагове потвърждават неговата сила, създадена за ежедневна употреба. Новият цвят Ultimate Red допълва излъчването

2008 предлага уникално и удовлетворяващо усещане за контрол. PEUGEOT i-Cockpit® е уникален за марката и е интуитивен, пъргав, гъвкав и по-безопасен за шофиране.

Grip Control, адаптирана система за контрол на сцеплението, осигурява на 2008 функционалност върху всякакъв вид терен. Системата се съчетава със сертифицирани зимни гуми Mud & Snow.

Моделът е оборудван с Mirror Screen, базиран на MirrorLinkTM и Apple Carplay®, както и с камера за обратно виждане, Active City Brake и Park Assist, рядкост в този сегмент.

Несравнимата динамика е очевидна във всички версии. Двигателите Euro6 предлагат удоволствие от шофирането и същевременно икономичност. Четири версии са обявени за Най-добри в класа в своя сегмент, включително 1,2-литровият PureTech 130 S&S с 6-степенна механична скоростна кутия.

facebook коментари