fbpx Рекорден интерес към конференцията на Майкрософт INDEED | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Рекорден интерес към конференцията на Майкрософт INDEED

Технологичната конференция INDEED WE CAN има рекорден брой регистрации до момента. Очаква се събитието да бъде посетено от представители на различни бизнес индустрии, сред които: финансов и банков сектор, телекоми, здравеопазване, земеделие и производство, логистика, стартъп компании, компании за разработване на софтуер, маркетинг и комуникационни специалисти, публичен сектор и ютилити компании.

В специален Майкрософт кът по време на конференцията посетителите ще имат възможност да се докоснат за първи път до новите флагмани от семейството на Lumia. Microsoft Lumia 950 и Lumia 950 XL са създадени специално за операционната система Windows 10 и България е една от малкото европейски страни, в които те ще се продават още тази зима. За първи път в България Майкрософт ще покаже и уникалната функция Continuum. Това е нова технология, която благодарение на специалния Display Dock, ще позволи смартфонът да се превърне в десктоп машина – първата стъпка към бъдещето на персоналните устройства.

Тази година конференцията ще се състои с подкрепата на златния партньор Infragistics. Infragistics Компанията e световен лидер в областта на технологии, свързани с потребителското изживяване и потребителския интерфейс. Над един милион софтуерни разработчици се доверяват на готовите компоненти на компанията при разработката на уеб, десктоп и мобилни приложения. Infragistics предоставя и инструменти за бързо и интерактивно създаване на прототипи - Indigo Studio, както и готови бизнес приложения като SharePlus, универсалното мобилно решение за SharePoint и ReportPlus, мощно и лесно приложение за управление и анализ на бизнеса.

Специален гост на откриването ще бъде Джейсън Берес, старши вицепрезидент продуктов мениджмънт в Infragistics които са златния партньор. Компанията e световен лидер в областта на технологии, свързани с потребителското изживяване и потребителския интерфейс.

Джейсън оглавява визията и разработката на иновативните и функционални уеб, мобилни и десктоп компоненти на фирмата. Той е дългогодишен Microsoft .NET MVP (Microsoft Most Valuable Professional), търсен гост-лектор на международни събития и автор на множество книги, посветени на различни .NET технологии. Известен със своя вълнуващ стил на презентиране и новаторски идеи, Джейсън и този път ще представи своите виждания за бъдещето на технологиите по време на откриването на INDEED.

XAML феновете пък, ще имат възможността да присъстват на две лекции на Браян Лагунас, Продуктов мениджър на всички XAML продукти на Infragistics. Браян е също Microsoft MVP, Microsoft Patterns & Practices Champion и член на борда на Boise Code Camp, лектор, инструктор и Pluralsight автор. Често можете да го откриете да говори пред различни потребителски групи и code camps по света. Интересна част от неговата биография са службите му като пехотинец и заместник-шериф.

Седмица преди конференцията Infragistics ще пусне на пазара най-новата версия на своите уеб, мобилни и десктоп компоненти, а посетителите на INDEED WE CAN 2015 ще са сред първите с изключителната възможност да обсъдят продуктите директно с Джейсън и Браян. Очаквайте и много изненади и игри на щанда на златния партньор на конференцията.

Платформата INDEED е наследник на емблематичните за технологичните среди „Дни на Майкрософт“, посветени на иновациите, създаването на контакти, информацията, предприемачеството, новите знания и развитието. Наименованието INDEED, от една страна, носи смисъла на израза „в действие", а от друга – е събирателно за основните ценности на компанията: Innovation, Networking, Data, Entrepreneurship, Education, Development.