fbpx Renault и Кирил Николов – Дизела в партньорство | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Renault и Кирил Николов – Дизела в партньорство

Renault България и Кирил Николов – Дизела обявиха началото на партньорство помежду си. Дизела ще е посланик на Kadjar, най-новия кросоувър на марката.

Renault ще подкрепи всички състезания на Кирил през предстоящата година като му предостави Kadjar, за да се подготвя лесно и безпроблемно, достигайки до маршрутите, на които тренира или се състезава. Едно от най-големите предизвикателства за Дизела тази година е, опитът отново да постави върхово постижение, като премине по цялото било на Стара планина, от връх Ком до нос Емине, само за 5 дни. Renault Kadjar ще бъде спътник на Дизела по време на подготовката за изпитанието и ще го следва неотлъчно през петте дни.

Във връзка с лансирането на партньорството между двамата авантюристи, Renault организира игра под наслов „Открий приключението с DISL & Renault Kadjar”.

Дизела е най-добрият български състезател по ориентиране за всички времена и в момента е най-добрият планински лекоатлет у нас. Многократен шампион по ориентиране, планинско и cross country бягане. Победител е в трите най-големи щафети в света – Юкола (Финландия) – сред 25 000 състезатели, 10МИЛА (Швеция) – сред 10 000 състезатели и 25Манна (Швеция) - сред 10 000 състезатели.

Покорил е 5-те най-високи върха в България за по-малко от 24 часа. Печели сребро на състезанието по изкачване на Айфеловата кула, което го класира в топ 3 сред най-добрите атлети, участвали в състезанието.