Renault представи обновените си работни автомобили

Френската марка представи трите си обновени модела. Флагман на търговската гама е новият Master, който не само се отличава със смел и изчистен дизайн, но и с подобрения в кабината – напълно нов дизайн и изключително високо ниво на комфорт. Новият 2.3 dCi двигател се предлага с мощност от 100, 125 и 150 к. с. Автомобилът се предлага с товароносимост 3,5 и 4,5 тона с двойни задни гума, което дават още по-големи възможности на производителите на каросерии за трансформиране на автомобилите.
Новият Trafic е още по-удобен и лесен за управление. Арматурното табло е с нов дизайн, като в него са намерили място нови пространства за дребни предмети, а оборудването му може да се сравнява с това на лек автомобил. 2.0 dCi агрегата на Новото Renault Trafic се отличава с намален разход на гориво и оптимизирана поддръжка.
Новото Kangoo Express Maxi вече е по-дълъг с почти 40 см и се предлага във версия с две места. Полезният товарен обем на автомобила достига 4,6 куб.метра, а максималната дължина на товарния отсек вече е 2,90 метра.

Между 13 и 17 септември на специално изграден щанд на паркинга на Арена Младост в София, Renault представя за своите клиенти обновената лекотоварна гама.

 

Facebook comments