fbpx Renault Twizy стана герой в български музикален клип | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Renault Twizy стана герой в български музикален клип

 

100% електрическото Renault Twizy е звездата в най-новото видео на Лео и Део – „Дай газ“. Наелектризиращото видео е второто в света, след това на David Guetta, в което участва атрактивния електромобил. За първи път, Лео и Део ще представят „Дай газ“ на живо по време на наелектризиращите тестове на Renault в Бургас на 12.10.2013, събота в 13:00. Песента вече се върти по българските радиостанции, а тази седмица ще бъде представена официално и по музикалните телевизии.
С „Дай газ“, Лео и Део искат да подгреят зимния сезон като покажат на феновете, че и зимата е сезон изпълнен със забавления и време за обиколки на света с любимите приятели. За целта режисьорът Bashmotion и дуото кръстосват софийските улици с Renault Twizy под звуците на „Дай Газ” и пресъздават позитивно и веселяшко настроение.
Музиката и аранжиментът са дело на Бате Пешо от Studio Buster. За написването на текста участие взимат Леонардо Бианки, Деян Славчев и Бате Пешо. Песента е продуцирана от Renault Bulgaria, които предоставиха два електромобила Renault Twizy за снимките.