Renault вдъхновява новата градска мода

"Достъпна градска мода" е мотото на новия проект на Renault, насочен към младите модни дизайнери в България. В следващите месеци компанията в сътрудничество с младите таланти и специален екип от утвърдени модни визажисти ще разкрие пред широката публика свят, в който актуалното е възможно и достъпно сега, а стилът и комфортът са въпрос единствено на вкус. 

Проектът носи името «Inspired by Twingo” и има за цел да предизвика артистичното въображение на всички млади български дизайнери, които биха искали да видят своите идеи реализирани в светлината на модния подиум. Конкурсът изисква разработването на модна колекция от 10 авторски модела на скица, вдъхновени от новото Renault Тwingo и неговите предимства – модерност и стил, достъпност, надеждност, комфорт, технологичност. Колекцията може да акцентира само върху едно от тези предимствата или да демонстрира вдъхновение от цялостното излъчване на автомобила, като общо внушение. Крайният срок за изпращане на скиците е 30 ноември 2011.

Победителят в конкурса ще види своята колекция реализирана и представена на стилно ревю по време на официалната премиера на новото Twingo в България. Атрактивна допълнителна награда за първото място е и осигурено посещение на Седмицата на модата в Париж през февруари 2012 и достъп до ревюта на световноизвестни дизайнери за сезона Есен/Зима 2012 -2013 г.

Facebook comments