fbpx Рено Нисан България с нов финансов продукт | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Рено Нисан България с нов финансов продукт

Рено Нисан България представя нов финансов продукт за марките Renault, Dacia и Nissan, като предлага промоционална лизингова оферта за всички леки и лекотоварни автомобили на трите марки.

Новата оферта предоставя на клиентите 3 месеца гратисен период за старт на плащане на месечните вноски при сключване на лизингов договор за нов автомобил без допълнително олихвяване. Атрактивният финансов продукт позволява на потребителите да се сдобият с нов автомобил, като в същото време ограничат разходите си и запазят ликвидност в рамките на несигурната икономическа ситуация. 

Промоционалните условия са допълнени от атрактивен лихвен процент 2,25% и могат да бъдат комбинирани с всички ценови предимства, валидни за различните модели.

„Продължаваме да предлагаме продукти в услуга на нашите клиенти, които са съобразени с техните нужди. Изправени сме пред ново предизвикателство и това предложение ще ни позволи да окажем подкрепа на своите клиенти и да затвърдим позицията си, че „заедно можем!“, заяви Емил Гърнев, генерален мениджър Renault и Dacia за България.

„Във времена, в които повече от всякога се нуждаем от добри новини, разработихме специална лизингова оферта, която да придаде завършеност на актуалните ни предложения за покупка на нови автомобили. Стараем се да мислим позитивно и да мечтаем за месеците, когато ще можем отново да пътуваме свободно и да сме заедно с близките си. Надяваме се да предадем тази позитивна енергия и на хората, които харесват продуктите ни.“, заяви Камен Илчев, генерален мениджър Nissan за България.