fbpx Родни фирми участват на изложение в Париж за поддоставчици | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Родни фирми участват на изложение в Париж за поддоставчици

Български фирми ще участват в Международно изложение за индустриални поддоставчици MIDEST, което ще се проведе от 15 до 18 ноември 2011 г. в популярния парижки изложбен център Paris-Nord Villepinte Parc d"Expositions et Centre de Conventions.
Международно изложение MIDEST е специализирана промоционална проява в областта на индустриалните поддоставчици и оборудване и е признато за най-значимо в Европа. То се организира ежегодно от 1971 г., като тази година ще се проведе за 41-ви път. Изложението е предназначено за производители и доставчици на детайли и компоненти, за компании, заети в областта на обработката на пластмаси и метал, за производителите на електроника и фирми, занимаващи се с ремонт на промишлено оборудване. Участието в MIDEST е добра възможност за представителите на компаниите да срещнат партньори и да установят делови контакти.

Основни тематични раздели на MIDEST 2011: металообработка (материали, суровини, специално оборудване и машини), обработка на пластмаси, композитни материали, електроника и електротехника, обработка на повърхности, крепежни компоненти, микротехника, промишлени услуги (обслужване, инженеринг, дизайн и проектиране, качество, изследвания).
Българските участници ще се разположат на 5 щанда на обща изложбена площ от 204 кв.м.