fbpx С цветно парти в италиански стил представихме летния брой на сп. твоята ВАКАНЦИЯ, Лято 2019 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

С цветно парти в италиански стил представихме летния брой на сп. твоята ВАКАНЦИЯ, Лято 2019

 

В изключително цветната и емоционална атмосфера на столичния шоурум на италианските двуколесни Motoplex, сред много приятели и партньори, представихме новия летен брой на луксозното ни списание за свободното време –„ твоята перфектна ВАКАНЦИЯ”.

 

Няколко дузини от иконичината Vespa бяха естествен цветен декор на партито и привлякоха вниманието на всеки гост с изключителната си визия, цветната палитра и усещането за лайфстайл.

 

 

И за да бъде италианската атмосфера пълна, вечерта беше оцветена в оранжево от напитката, която отдалече казва: „Добре дошло, лято!”, и която тази година навършва 100 години от създавaнето си – Aperol и култовия аперитив Aperol Spritz. Съвсем естествено цялата атмосфера се допълваше от вечно популярните италиански песни.

 

В новия брой на списанието ви предлагаме идеи за приказни пътешествия у нас и по света и вярваме, че всеки ще открие своите любими дестинации и активности. Горещо препоръчваме да се впуснете по маршрутите на нашата експедиция Volkswagen, с чиито модели обикаляме из автентична Ковачевица, красивите балкански Орешак, Априлци и Гумощник и се гмуркаме в кристалните вирове на река Видима. Докато отпиваме от любимата ни вода „Рилана” (хидратацията през лятото е много важна!), пътуваме назад във времето към миналия век и врачанските файтони на Мито Орозов, един наистина велик българин, с който цяла Враца се гордее и където днес в уникална музейна експозиция  ще откриете неговите возила.

 

 

И тъй като е лято се отправяме към не толкова популярната у нас планина на кентаврите и аргонавтите – Пелион, обгърната в митове и легенди и се спускаме към красивите и тихи плажове със синьо-зелени води. А после се отдаваме на кулинарен празник с фантастични морски дарове, полети с ароматното место ципуро.

 

Предлагаме ви и една наистина изумрудена ваканция в Далмация, Хърватска, където ни отведе изцяло новата Skoda SCALA, a от там с яхта ви разхождаме из най-красивите острови на адриатическата държава, които иначе са над 1200! Картините, които ще видите са зашеметяващи!

 

В горещите дни на лятото ви предлагаме да изпиете чаша студено пиво в сърцето на Европа – в златна Прага, да се потопите в легендите на Карловия мост и историята на уникалната 500 годишна бирария „У Флеку”.

 

Предлагаме ви и една прекрасна ваканция на Сейшелите, за които ни разказва от първо лице почетният посланик на островната държава Максим Бехар – ще се влюбите в това кътче на Земята и ако не сте били там, сме уверени, че започнете да стягате куфари.

 

И тъй като всеки път търсим нещо не толкова известно и популярно, Любомир Гетов ни превежда из високите планини и природни паркове на Киргизстан. Опитваме типичната местна кухня и се наслаждаваме на спокойния на пръв поглед, но иначе темпераментен характер на киргизите.

 

Няма как да пропуснем и любимата ни Италия и ви развеждаме из красотите на Умбрия

Това са част от предложения в списанието, което може да откриете в бензиностанциите в страната и пунктовете за преса в моловете Inmedio. Не пропускайте да се снабдите с него.

И както казват нашите партньори и приятели от ЕКОПАК България – „Не оставяйте нищо на плажа, освен стъпките си! За да има природа за децата ни”.

Убедени сме, че твоята ВАКАНЦИЯ, ще бъде твоето любимо четиво това лято!

Галерии от представянето на списанието тук и тук