fbpx С кевларени дънки Honda ще оберете точките | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

С кевларени дънки Honda ще оберете точките

Ако сте фенове на Honda, новите попълнения от колекциите на Kenny и Oxfor вече са в шоурумите на марката в София, Пловдив и Варна. Освен за моторджиите, този път аксесоари и облекла има за шофьорите зад волана.
Висококачествен тишърт от Франция в състезателните цветове на марката, примесен ликра и технологични нишки против изпотяване ще пасне идеално за свободното време. Цените варират от 60 до 80 лв.
От 202 лв. до 370 лв. ще платите за мъжко яке Honda според това дали e „кежуъл“ или професионално моторджийско с кори. Дамските модели струват между 130 лв. до 203 лв.

Направо ще оберете точките, ако се появите с кевларени дънки Honda, подплатени със защитни кори, като за синия модел ще платите 307 лв., а черните промазани – 370 лв.
Куфари за багаж, чанти за лаптоп, раници във всякакви размери, суитшърти, елеци, плетени шапки и такива с козирка – аксесоари за пътуване и свободно време, до един брандирани с Honda.

 

Съвсем по джоба на всеки са аксесоарите от британската марка Oxford. На особена почит са ключодържателите с разтягаща се спирала с цена само 5 лв., незаминм помощник не само на заклетия моторист, а за всеки, независимо дали атакува градската джунгла или девствени гори. Богат избор от заключващи устройства, ръкохватки с подгрев, покривала с цена от 37,40 лв. до 150 лв. – от тези безценни помощници се нуждае всеки съвременен рицар, яхнал метален кон. Един от най-търсените аксесоари е чантата за закрепване крака с цена от 46,20 лв.
Новият сезон идва – време е да подновите и вие гардероба си