fbpx Ще рекламираме туризма ни в Израел | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Ще рекламираме туризма ни в Израел

Министертвото на икономиката ще организира експедиентски турове и ще рекламира туризма ни в Израел, заяви министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев по време на официално посещение в Израел. Той се срещна с министъра на туризма на Израел Стас Мисежников. Двамата обсъдиха мерките, които България предприема, за да се убедят израелските туристи в сигурността на нашите курорти.

Очакваме броят на туристите тази година да се запази, каза министър Добрев и добави, че мерките за сигурност са засилени, но това няма да попречи за почивката на гостите. Той уточни, че мерките за сигурност няма да бъдат само за летния сезон и чартърите, а ще бъдат като цяло за всички пристигания. Освен осъществяване на експедиентски тур от туроператори и синдикати, се предвижда да се увеличи интернет рекламата в израелски медии, както и да се организира посещение на израелски журналисти в България.
Министър Мисежников благодари за бързата реакция на правителството ни и предприетите действия. Той увери, че България ще остане предпочитана дестинация за израелските туристи.