fbpx SEAT показва на салона в Париж новия си SUV Taracco | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

SEAT показва на салона в Париж новия си SUV Taracco

етикети

Посетителите на автомобилното изложение в Париж, което се открива днес виждат за първи път цялата серия от SUV моделите на  SEAT  - Arona, Ateca и най-вече новият Tarraco. Със слогана  "Защо не сега?", посетителите могат да опознаят колата и да се насладят на невероятно преживяване в интерактивна стая, облицована с отразяващи стени, които ги транспортират до центъра на Tarraco вселената. С този модел исанската марка очасва да привлече нови клиенти, ще повиши имиджа и ще даде положителен принос за финансовите резултати на компанията. Щандът на SEAT на автомобилното изложение в Париж също така разполага с широкоформатни екрани, така че посетителите могат индивидуално да конфигурират модели като Ibiza, Arona, Leon, Ateca или самият Tarraco.

Новият SUV на SEAT символизира влизането на марката в all-terrain категорията за автомобили с до 7 места. Представен на 18 септември в град Тарагона, Tarraco посочва посоката на проектиране, която ще бъде следвана от бъдещите автомобили на компанията. Tarraco има  забележителен дизайн и функционалност, спортен дух и комфорт, достъпност и качество, високи  технологии и емоции. Всичките му двигатели са оборудвани с директно впръскване, турбокомпресор и технология Start & Stop, с мощност от 150 и 190 к.с.

Заедно с това се представя и новата марка CUPRA Ateca. Спортният нов SUV оглавява новата марка CUPRA и се отличава с изключителен  баланс между спортното удоволствие от шофирането и удобството в ежедневното шофиране. Със своя спортен дизайн, уникален стил и индивидуалност, той разполага с впечатляващ набор от технологични решения, които го поставят на равно  с автомобили от премиум класа. Той е оборудван с четирицилиндров 2.0 TSI двигател, който осигурява мощност от 300 к.с. и шестстепенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител DSG.