fbpx SEAT представя предпремиерно първия си SUV на Пловдивския панаир | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

SEAT представя предпремиерно първия си SUV на Пловдивския панаир

SEAT представя предпремиерно първия си SUV на Пловдивския панаир

Посетителите на Пловдивския панаир ще могат да се запознаят отблизо с най-новото попълнение в гамата на SEAT - кросоувъра SEAT ATECA. Това е първият градски SUV на марката, който споделя платформата и двигателната гама на бестселъра на марката SEAT Leon и в същото време подчертава дизайнерската ДНК на марката в комбинация с висококачествените материали в интериора на модела. Багажното пространство е сред най-големите в сектора – 510 л /485 л за варианта 4х4/.

Кросоувърът се предлага с бензинови и дизелови двигатели, вариращи от 115 к.с. до 190 к.с, с предно или със 4x4 задвижване, както и с ръчна или автоматична трансмисия. SEAT ATECA е най-съвременният градски SUV с широка гама технологични възможности, които се простират от Full LED светлини с welcome light, Top view камера и Parking Assist през редица системи за подпомагане на шофирането като иновативната Traffic Jam Assist и новата Emergency Assist до пакет от последно поколение информационно-развлекателни системи с 8-инчов сензорен екран и Full Link свързаност. Wireless зарядно, електическо отваряне-затваряне на багажника с kessy система, както и многоцветното вътрешно осветление са малките детайли, с които SEAT ATECA ще направи ежедневието по приятно. Трите нива на оборудване предлагат цветове и най-качествени материали, подходящи за всеки вкус, като най-високото ниво е XCELLENCE.

Заедно с това ще бъде представена е цялата останала гама на марката.