fbpx Седем концептуални автомобила Jeep на Великденско сафари | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седем концептуални автомобила Jeep на Великденско сафари

Изцяло нова колекция от атрактивни, високоефективни и пригодени за най-тежките мисии извън асфалта концептуални автомобили ще бъде демонстрирана по време на 57-ото издание на традиционното Великденско сафари на Jeep в пустинята Моаб, Юта, от 1 до 9 април. Електрифицираната мощност и завладяващата проходимост са водещите акценти в тазгодишното събитие.

Марката Jeep и дизайнерските екипи на Jeep Performance Parts от Mopar създадоха единствени по рода си автомобили, способни да пълзят по скалите и да преминават през най-тежките терени. Тези уникални модели издигат на ново автомобилите със задвижване на четирите колела и доказват защо няма аналог на легендарните 4x4 възможности на Jeep.

„Всяка година повече от 20 000 ентусиасти на Jeep се събират в Моаб, Юта, за Великденското сафари на Jeep, за да шофират в най-екстремните офроуд условия, в които нашите инженери продължават да подобряват способностите на нашите автомобили“, коментира Джим Морисън , старши вицепрезидент и ръководител на Jeep за Северна Америка.

Концептуалните автомобили на Jeep за Великденското сафари за 2023 г. са:

Jeep Wrangler Magneto 3.0 Concept

Jeep Scrambler 392 Concept

1978 Jeep Cherokee 4xe Concept

Jeep Wrangler Rubicon 4xe Concept

Jeep Grand Wagoneer Overland Concept

Jeep Wrangler Rubicon 4xe Departure Concept

Jeep Gladiator Rubicon Sideburn Concept