Седемнадесет продукта на ASUS спечелиха награди

 
Седемнадесет продукта на технологичния гигант ASUS бяха отличени с престижните награди 2014 CES Innovations Award по време на провеждащото се в Лас Вегас изложение на потребителска електроника CES 2014. Още по-впечатляващо е, че отличията на ASUS са за широк спектър от новаторски дизайн и технологии в рамките на шест категории: Компютърен хардуер & Компоненти, Компютърна периферия, Гейминг хардуер & Периферия, Домашни мрежови устройства, Портативни мултимедийни плейъри & Аксесоари, и Софтуер & Мобилни приложения. Внушителният набор от награди е ясно признание за иновативния подход на ASUS по отношение на продуктите и услугите на компанията, водена от иновациите и ориентирана към хората.

ASUS Transformer Book Trio беше отличен с наградата 2014 CES Best of Innovations Award – признание, което получават само най-високо оценените продукти в съответната категория.

Годишните награди CES Innovations Design and Engineering Awards отдават признание на изключителни инженерни и дизайнерски постижения в областта на потребителската електроника, като носителите им се избират от престижна група независими индустриални дизайнери, инженери и журналисти.

 

Facebook comments