fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (11-17 декември 2023 г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (11-17 декември 2023 г.)

Започва един напрегнат период за нови сделки, подписване на важни документи и старт на проекти. Това ще усетят зодиите от подвижния кръст БЛИЗНАЦИ - ДЕВА - СТРЕЛЕЦ - РИБИ

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /11-17 ДЕКЕМВРИ 2023 г./

ОВЕН /21.03 - 20.04/

Седмицата ще бъде доста ползотворна за вас в работен план. Имате възможността да се изявите и да покажете качествата си. Силен период е за хората занимаващи се с изкуство, фотография итворчески тип дейност.

ТЕЛЕЦ  /20.04 - 20.05/

Седмицата ще бъде доста стресова и предизвикателна за вас в професионален план. Очаквайте неочакваното, затова бъдете гъвкави и креативни. Определено не е подходящ момент за покупко-продажба на недвижимо умущество, както и за развитие на бизнеса.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/

Ще бъдете доста активни през идната седмица, но момента не е подходящ за стартиране на нови проекти и начинания. Опитайте се да довършите вече започнати неща, особено в образователен аспект. Чудесен момент е за приключване на юридически проблеми.

РАК /22.06 - 23.07/

Очертава се една доста активна и ползотворна работна седмица. Периодът е чудесен за укрепване на партньорските отношения или въздаване на нови такива. Помислете за PR кампании и бизнес колаборации.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/

Седмицата ще бъде изключително трудна за вас особено, ако планирате важна инвестиция, за която ще прибегнете до кредит или заем. Не се надскачайте в намеренията си!

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/

Ще бъдете доста активни през идната седмица. Периодът не е подходящ за стартиране на нови работни проекти или за смяна на професионалната дейност. Периодът е добър за разносметка и довършване на започнати проекти.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/

Периода е доста предизвикателен за вас везни, особено що се отнася до стартиране на нови бизнес начинания. Очаква ви доста напрежение и турболентни ситуации на работното място. Не е удачен момент за разрешаване на имуществени казуси.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/

Седмицата ще бъде доста трудна за вас на работното място. Сега не е удачен момет за развитие на бизнеса ви. Определено не е подходящ момент за покупко-продажба на недвижимо умущество или разрешаване на имотни казуси.

СТРЕЛЕЦ  /23.11 - 22.12/

Трудна седмица се очерва за вас стрелци. Внимавайте с покупките и харчете разумно. Не е удачен момет за инвестиции, особено ако се занимавате с мода, красота, естетика.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/

Очаква ви доста ползотворна и далновидна работна седмица.Чудесен период е за нови срещи и сделки. Помислете за съдружия и важни бизнес колаборации.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/

Очаква ви напрегната и доста стресова работна седмица. Периодът не е удачен за осъществяване на нови бизнес начинания или стартиране на нови бизнес проекти. Внимавайте с покупките и харчете разумно.

РИБИ / 20.02 - 20.03/

Седмицата ще бъде трудна за вас в работен план и е възможно да настъпи хаос.  Не е удачен момент за сериозни бизнес инвестиции и капиталожложения. Придвижвайте рутинните си задължения.