fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /13-19 ноември 2023 г./ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /13-19 ноември 2023 г./

Започва една силна, активна и ползотворна седмица за водните зодии РАК - СКОРПИОН - РИБИ

ОВЕН /21.03 - 20.04/

Седмицата ще бъде доста динамична и успешна по отношение на инвестиции, разрешаване на ипотечни и имуществени казуси. Благодатен работен период ще бъде за хората, занимаващи се с фармацевтична, художествена и творческа дейност. Бъдете внимателни с партньорите, с които работите, защото ви очакват затруднения.

ТЕЛЕЦ  /20.04 - 20.05/

Седмицата ще бъде изключително ползотворна по отношение на срещи, сделки и преговори. Чудесен период за старт на нови проекти или смяна на дейността. Удачен момент за разрешаване на документални казуси и подписване на важни документи.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/

Ще бъдете доста активни през идната седмица. Периодът е подходящ за стартиране на нови работни проекти или за смяна на професионалната дейност. Време е за действие! Чудесен момент е за разрешаване на документални казуси и подписване на важни документи.

РАК /22.06 - 23.07/

Очертава се една доста активна и интересна работна седмица. Предстаят доста важни срещи, които могат да ракрият много добри възможности за бизнес развитието ви. Периодът е чудесен за разрешаване на документални, ипотечни и имуществени казуси.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/

Седмицата ще бъде изключително динамична и напрегната за вас. Бъдете внимателни с документалната част и нещата, които подписвате. Не е удачен период за сериозни бизнес сделки, както и за големи капиталожложения. Не предприемайте сериозни инвестиции и не се надскачайте в бизнес намеренията си.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/

Ще бъдете доста активни през идната седмица. Периодът е подходящ за стартиране на нови работни проекти или за смяна на професионалната дейност. Чудесен момент е за разрешаване на документални казуси или подписване на важни документи.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/

Периодът е силен за вас, особено що се отнася до стартиране на нови бизнес начинания. Чудесен момент е за разрешаване на документални казуси или подписване на важни документи. На успехи ще се радват хората работещи в сферата на търговията, транспорта и образованието.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/

Седмицата ще бъде доста успешна и далновидна за вас. Чудесен период е за покупко-продажби на надвижимо имущетсво, както и за разрешаване на имотни казуси. Помислете за различни PR дейности или бизнес колаборации с цел развитие на бизнеса и положението ви в обществото. Бъдете внимателни обаче с документалната част и четете детайлно всичко, което подписвате.

СТРЕЛЕЦ  /23.11 - 22.12/

Започва една динамична и доста напрегната работна седмица по отношение на срещи, сделки и преговори. Периода не е силен за старт на нова дейност или смяна на попрището. Бъдете внимателни с документалната част и четете детайлно всичко, което подписвате, защото това може да ви донесе финансови загуби.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/

Очаква ви силна и ползотворна седмица по отношение на срещи, сделки и преговори. Чудесен период е за разрешаване на важни документални казуси. Помислете за обучения и семенари, които ще ви бъдат полезни за вбъдеще.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/

Очаква ви доста динамична и напрегната работна седмица. Периодът е чудесен за осъществяване на нови бизнес начинания или стартиране на нови бизнес проекти. Ще бъдете дейни, енергични и идеи за нови дейности няма да липсват. Чудесен момент е за разрешаване на документални казуси.

РИБИ / 20.02 - 20.03/

Седмицата ще бъде доста успешна за вас, що се отнася до инвестиции или разрешаване на важни ипотечни казуси.  Чудесен период е за нови начинания, подписване на важни документи или покупко-продажби на недвижимо имущество.