fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /15-21 май 2023 г./ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /15-21 май 2023 г./

Започва силен период за смели действия относно финансови инвестиции и бизнес успехи особено за ТЕЛЕЦ –РАК - РИБИ

ОВЕН /21.03 - 20.04/

Седмицата ще поднесе за вас реални възможности за установяване на стабилни социални контакти. Ще пожънете неочаквани успехи, които ще ви донесат стабилност и добро социално положение в обществото. Бъдете все пак внимателни с документалната част, не подписвайте нищо, преди да проверите нещата обстойно. Не е силен период за смяна на работата или започване на нова дейност особено в областта на търговията, образованието или транспорта.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/

Очаква ви динамична седмица, в която ще имате реални възможности да разрешите доста казуси, особено ако са свързани с имотни сделки или недвижимо имущество. За тези от вас, които имат намерение да направят покупка на помещение, имот или нов дом, периода ще е силен за неговото осъществяване. Може да се чувствата доста изнервени, особено поради казуси свързани със семейството, но нещата ще подредят за ваше добро.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/

Ще бъдете доста активни през идната седмица, но сега периода не е подходящ за стартиране на нови работни проекти или за смяна на професионалната дейност. Планирайте и по-скоро придвижвайте напред текущите си бизнес начинания. Бъдете внимателни при работата с документи и четете детайлно всичко, което подписвате, поне до средата на работната седмица.

РАК /22.06 - 23.07/

Седмицата започва доста активно и динамично за вас. Възможно е да се разкрият нови работни хоризонти и да направите добри съдружия и бизнес сделки. Ще бъде силен период за увеличаване на приходите си, особено за онези от вас, които извършват работна дейност в областта на фармацията, изкуството, алкохолния бранш и морския транспорт.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/

Седмицата ще бъде изключително успешна за вас лъвове. Ще направите добри бизнес сделки, които ще ви донесат сериозни финансови дивиденти. Подходящ период е сключване на сделки с контрагенти както на местно, така и на международно ниво. Бъдете все пак предпазливи, не всички ще се радват на вашите успехи и шансовете за спекулации и подронване на репутацията ви не са изключени.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/

Седмицата се очертава интересна за вас, ще се появят добри професионални възможности, но не реагирайте импулсивно и помислете добре, кое е по вашите възможности и кое не. Не поемайте излишни рискове, защото периода не е подходящ за смяна на работната дейност или стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни при подписването на документи и четете внимателно всяка една клауза.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/

Периода не е силен за вас везни, особено що се отнася до стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни и претегляйте внимателно всички рискове. Няма да бъде добра идея да смените работа или професионалната дейност. Сега е добре да придвижвате напред старите си бизнес проекти и да поддържате баланс в отношенията с бизнес партньорите си.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/

Седмицата ще бъде доста предизвикателна за вас скорпиони. Могат да се появят доста сериозни казуси свързани с ипотеки, имоти или недвижимо имущество. Ще трябва да положите изключителни усилия и постоянство в работата си, защото нищо няма да става с лекота.

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/

Започва силен период за вас стрелци, късмета и успехите ще ви преследват във всяко ваше начинание. Сега е моментът за увеличаване на приходите ви и пред вас ще се открият нови, добри възможности за това. Силен период за тези от вас, които движат бизнес в областта на изкуството, духовните науки, фармацията, алкохолния бранш, международните бизнес отношения, юристите. Вярвайте в себе си, в уменията си и успехите няма да се забавят.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/

Очаква ви силна и успешна седмица. Силнаата амбиция за реализация и бизнес успехи ще се увенчае с късмет. Силен период за сделки и колаборации с хора с подобна професионална дейност. Време е да помислите за разширение на дейността и бизнеса си.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/

Периода е подходящ за осъществяване на нови бизнес начинания или стартиране на нови бизнес проекти. Ще бъдете дейни, енергични и идеи за нови дейности няма да липсват. Разчитайте предимно на себе си и не започвайте работни отношения с хора от приятелския ви кръг.

РИБИ / 20.02 - 20.03/

Седмицата ще бъде силна и успешна за вас. Пред вас ще се предоставят добри възможности за увеличаване на приходите ви, които не трябва да се изпускат. Ще успеете да реализирате бизнес начинанията си успешно, но не се впускайте в нови такива. Бъдете внимателни при работата с документи и четете внимателно всяка клауза. Плувайте в добре познати води, където е вашата сила и вървете смело напред.