fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (16-22 януари 2023г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (16-22 януари 2023г.)

И тази седмица бъдете предпазливи с новите бизнес начинания и документалната част. Влиянието на Ретроградния Меркурий продължава да внася хаос особено сред въздушните зодии Близнаци, Везни, Водолей и зодия Дева.

ОВЕН /21.03 - 20.04/ 
Седмицата започва със силен заряд и пред вас ще се открият изобилие от възможности. Ще имате потенциала да изпъкнете на работното място, да покажете най-доброто от себе си и късмета ще бъде на ваша страна. Що се отнася до работата с документи, както и кореспонденцията, бъдете внимателни, предпазливи и четете детайлно, това ще ви помага да избегнете провали.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/
Очаква ви динамична, напрегната и доста турбулентна седмица. Ако бъдете гъвкави и креативни, пред вас ще се разкрият доста, неочаквани за вас възможности. Напрежение на работното място няма да липсва. Имате нужда от промяна. Ще получите реални възможности за установяване на нови бизнес контакти, стартиране на нови бизнес начинания, които ще бъдат много успешни за вас.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/
Тази седмица не е силен период за сключване на нови договори и влизане в партньорски отношения, нови бизнес начинания. Жаждата за промяна ще ви връхлети, но се пазете от задкулисни игри, фалшификации и „подводни камъни“ при старт на нови проекти, особено в приятелското обкръжение. Обмислете какви са реалните ви възможности и не се надскачайте.

РАК /22.06 - 23.07/
Очертава се седмица, която може да ви изправи пред доста деликатни ситуации в работен план, особено ако работата ви е свързана с чужбина. Ще получите апетитни предложения, но бъдете предпазливи по отношение на финансите си, защото може да развалите финансовия си комфорт и положение. Вслушайте се в интуицията си, тя няма да ви подведе.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/
Седмицата може да стартира с известни трудности и пречки що се отнася до съвместни проекти с близки за вас хора. В крайна сметка ще получите възможности отново да разгърнете потенциала си и да създадете полезни социални контакти. Дерзайте смело напред, направете всичко, което зависи от вас, няма причина да се отказвате от бъдещите си проекти.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/ 
Седмицата е подходяща за постигане на нови хоризонти в професионален план. Ако ви предстоят срещи, разговори или проекти с по-висшестоящи от вас лица, то те ще бъдат успешни. Очаква ви успешен период за реализация на бизнес начинанията ви. Усърдният ви труд ще бъде оценен подобаващо и е възможно да получите неочаквано добри професионални възможности за реализация.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/
Периодът е изключително важен особено за установяване на взаимоотношенията с партньорите както на работното място, така и в живота. Пред вас ще се разкрият чудесни възможности за професионално развитие и израстване. Бъдете разумни, що се отнася до финансите, възможни са финансови загуби.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/
Периодът не е от най-силните в работен план и професионална реализация. Трудно можете да разгърнете потенциала си и да покажете най-доброто от себе си. Ще трябва доста да се потрудите от обичайното, за да постигнете успехи. Доверете се на силния си нюх и интуиция при взимането на решения, скорпионът има усет за това, кое е най-доброто за него.

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/
Късмета и добрите възможности, няма да са на ваша страна през тази седмица. Трудно ще постигнете поставените си бизнес цели. Не е добър момент за смяна на работното място, както и за подписване на важни работни документи. Обмислете какви са реалните ви възможности и не се надскачайте, сега не е моментът за смели решения.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/
Периода е силен за нови финансови постъпления или разрешаване на финансови проблеми, бъдете гъвкави и креативни, това ще бъде добра възможност да си създадете финансов комфорт. Бъдете разумни и действайте по план, за да се похвалите с успех. Пазете се от клюки и интриги, недоброжелатели няма да липсват.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/ 
Периода не е подходящ за всякакви финансови операции, изчакайте и планирайте добре бизнес инвестициите и начинанията си. Добър момент е за преговори, проучване и бизнес срещи. Може да създадете стабилни социални контакти, които да изиграят важна роля напред в живота ви.

РИБИ / 20.02 - 20.03/
Не е подходящ период за старт на нови проекти и бизнес начинания. Бъдете предпазливи, има рискове от измами, фалшификации и заблуди. Проявете разум и практичност, защото има възможност да се заблудите и сгрешите. Периодът е слаб за инвестиции, сделки и нови проекти. 

Повече астрални прогнози и връзка с Магдалена: 

телефон: 0884 03 05 07

magdalena_bo@abv.bg 

https://www.facebook.com/AstroStarMagDalena

https://instagram.com/magdalena.astrovibes