fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (19-25 декември 2022 г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (19-25 декември 2022 г.)

ОВЕН /21.03 - 20.04/

Седмицата не е подходяща за осъществяване на нови социални контакти, медийни изяви, PR кампания и нови съдружия особено с близки приятели. Добър период е за разрешаване на важни юридически или съдебни казуси. Ако планирате бизнес пътуване в чужбина или работата ви е свързана с хора с чуждестранно потекло, то там нещата ще пожънат успех.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/

Очаква ви динамична седмица, в която ще имате реални възможности да пожънете сериозни работни успехи и да увеличите своите приходи. Чудесно време е за осъществяване на нови бизнес контакти, сделки, партньорства, както и за разрешаване на документални казуси. Усърдният ви труд няма да остане незабелязан и ще бъде оценен.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/

Ще бъдете доста активни и дейни през идната седмица. Възможно е да се появят нови идеи за бизнес начинания, но не прибързвайте, а претеглете внимателно плюсовете и минусите. Бъдете разумни, аналитични и не действайте първично. Сега не най-добрия момент за нови начинания.

РАК /22.06 - 23.07/

Очаква ви предизвикателна и напрегната работна седмица. Не е силен период за подписване на нови договори, сделки и предприемане на нови бизнес начинания. Може да срещнете трудности относно работните ви текущи задължения или да имате проблеми с началници или хора на по-високо положение от вас в йерархията. Не правете неразумни инвестиции и внимавайте с разходите.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/

За вас лъвове седмицата няма да разкрие много добри възможности и късмета сякаш ще бяга в доста ситуации. Внимавайте с финансовите инвестиции и избягвайте да взимате или давате пари на заем. Не си поставяйте много гръмки бизнес цели и не се надценявайте при взимането на важни решения. Сега е добре да придвижвате започнати, рутинни ангажименти, пред това да разширявате сферата си на дейност.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/

Седмицата се очертава динамична и интересна за вас, ще се появят неочаквано добри професионални възможности. Работата ви ще бъде оценена подобаващо и ще се радвате на стабилни финансови дивиденти. Ще финализирате с успех поставените за годината бизнес цели и планове.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/

Периодът е силен за вас в работен план и ще успеете да финализирате поставените си бизнес цели за годината. Работата ви ще бъде оценена подобаващо и ще получите лично задоволство от постигнатото към момента. Възможни са установяване на нови бизнес контакти, които ще отворят пред вас чудесни възможности за развитие и успехи.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/

Очаква ви силна работна седмица, в която ще успеете да финализирате поставените си бизнес планове за годината. Работата ви ще бъде оценена и ще получите добри възможности за нови, неочаквани бизнес хоризонти. Чудесен момент е за разрешаване на юридически казуси, които ще върнат финансовата ви стабилност.

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/

Започва седмица, в която са възможни доста интриги, спекулации и хаос на работното място. Сега не е най-силният ви период, за да покажете целия си работен и професионален потенциал. Харчете разумно и бъдете внимателни по отношение на големи финансови инвестиции, взимане на заеми или теглене на големи кредити.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/

Очертава се чудесна работна седмица за осъществяване на добри сделки, които да ви донесат финансова стабилност. Периодът е подходящ за разрешаване на юридически и документални казуси. Може да установите успешни партньорства, които ще помогнат за вашето социално израстване. Бъдете внимателни по отношение на големи финансови инвестиции, взимане на заеми или теглене на големи кредити.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/

Ще бъдете амбициозни, енергични и идеи за нови дейности няма да липсват през идната седмица. Чудесно време е за осъществяване на нови бизнес контакти, сделки, партньорства, както и за разрешаване на документални казуси. Бъдете гъвкави, креативни и готови да се възползвате максимално от добрите възможности.

РИБИ / 20.02 - 20.03/

Седмицата се очаква благоприятна за вас по отношение на довършване на работни ангажименти и установяване на ред в документалната част. Ще поддържате баланс и хармония в отношенията с по-висшестоящи от вас. Силен период за хората занимаващи се със строителна дейност, счетоводители, адвокати.