fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (25 септември - 1 октомври 2023 г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (25 септември - 1 октомври 2023 г.)

Седмицата се очертава силна за осъществяване на важни срещи, сделки и подписване на документи особено за земните знаци ТЕЛЕЦ - ДЕВА - КОЗИРОГ. 

ОВЕН /21.03 - 20.04/ 

Седмицата бъде доста динамична, но и успешна в бизнес план. Периодът е чудесен за нови дейности, развитие на бизнеса и осъществяване на дългоочаквани планове. Чудесен момент е за покупка на имот или разрешаване на имотни казуси. Разчитайте предимно на финансите, с които разполагате към момента и не прибягвайте към кредити или ипотеки.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/

Очаква ви динамична и натоварена работна седмица. Ще бъдете силно ангажирани, периодът е благодатен за срещи, сделки и разрешаване на важни документални казуси. Бъдете по-премерени относно големите покупки и инвестиции. Периодът не е подходящ за нови работни дейности или развитие на бизнеса.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/

Ще бъдете доста активни през идната седмица. Периодът е подходящ за стартиране на нови работни проекти или за смяна на професионалната дейност. Време е за действие! Пред вас ще се появят добри възможности за бизнес реализация, които ще останат стабилни във времето. 

РАК /22.06 - 23.07/

Очертава се една доста активна и напрегната работна седмица. Бъдете предпазливи относно инвестиции или големи покупки, които могат да развалят финансовият ви комфорт. Не се надскачайте в желанията и намеренията си, а действайте разумно. 

ЛЪВ /24.07 - 23.08/

Седмицата ще бъде изключително динамична и напрегната за вас. Бъдете внимателни с документалната част и нещата, които подписвате. Не е удачен период за сериозни бизнес сделки, както и за големи капиталожложения. Не предприемайте сериозни инвестиции и не се надскачайте в бизнес намеренията си.

ДЕВА /24.08 - 23.09/ 

Седмицата се очертава интересна и динамична за вас. Ще се появят добри професионални възможности. Силен период е за финансови инвестиции и увеличване на капитала. Бъдете отворени за срещи и нови контакти, които ще се окажат доста полезни за вас във времето.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/

Периодъъ не е силен за вас везни, особено що се отнася до финанси и нови инвестиции. Бъдете внимателни и претегляйте внимателно всички рискове, като не се надскачайте в намеренията и възможностите си. Не е силен период за имотни сделки или разрешаване на имуществени казуси.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/

Седмицата ще бъде доста успешна и далновидна за вас. Помислете за различни PR дейности или бизнес колаборации с цел развитие на бизнеса и положението ви в обществото. Силен период е за хората с професионална насоченост в областта на фармацията, здравеопазването, изкуството, алкохолния бранш и морския транспорт.

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/

Започва една динамична и доста стресова работна седмица. Периодът не е подходящ за смяна на работното място или нова дейност. Не реагирайте прибързано и импулсивно. Бъдете разумни и инвестирайте в сигурни неща. Седмицата е добра за осъществяване на срещи или за разрешаване на документални казуси.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/

Очаква ви динамична, но определено успешна работна седмица. Помислете за нещо ново, различно, което ще развие вас и бизнеса ви. Бъдете премерени обаче по отношение на финансовата част и не предприемайте рискови инвестиции.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/ 

Очаква ви доста динамична и напрегната работна седмица. Периодут не е подходящ за осъществяване на нови бизнес начинания или стартиране на нови бизнес проекти. Ще бъдете дейни, енергични и това ще ви донесе доста полезни контакти. Планирайте добре финансите си, сега е силен период за инвестиции.

РИБИ / 20.02 - 20.03/

Седмицата ще бъде определено доста напрегната в работен план. Много срещи и документални казуси предстоят. Сега не е удачен момент за смяна на дейността, затова не реагирайте емоционално. Бъдете внимателни с всичко което подписвате, така че четете детайлно.