fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /27 ноември- 3 декември 2023 г./ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /27 ноември- 3 декември 2023 г./

Седедмицата започва предизвикателно по отношение на подписване на важни документи, сключване на сделки или сериозни инвестиции особено за знаците БЛИЗНАЦИ - СТРЕЛЕЦ - ДЕВА - РИБИ

ОВЕН /21.03 - 20.04/

Седмицата ще бъде доста динамична и предизвикателна за вас, особено, ако работата ви е свързана с чужденци. Не е удачен момент за разговори с началници или по- висшестоящи фигури. Придвижвайте стари, текущи дейности.

ТЕЛЕЦ  /20.04 - 20.05/

Седмицата ще бъде изключително ползотворна по отношение на срещи, сделки и преговори особено, ако работата ви е свързана с чужденци. Удачен момент е за разрешаване на юридически казуси. Възможни са големи обрати в отношенията с бизнес партньорите.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/

Ще бъдете доста активни през идната седмица. Периодът не е подходящ за стартиране на нови работни проекти или за смяна на професионалната дейност. Бъдете внимателни с документалната част и не предприемайте сериозни бизнес инвестиции.

РАК /22.06 - 23.07/

Очертава се една доста активна и ползотворна работна седмица. Предстоят доста важни срещи, които могат да ракрият много добри възможности за бизнес развитието ви. Периодът е чудесен за създаване на нови съдружия и бизнес колаборации.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/

Седмицата ще бъде изключително динамична и напрегната за вас. Бъдете внимателни с документалната част, периодът не е подходящ за разрешаване на законови казуси. Ако ви предстоят важни разговори с началници или политически фигури, по-добре изчакайте.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/

Ще бъдете доста активни през идната седмица. Периодът не подходящ за стартиране на нови работни проекти или за смяна на професионалната дейност. Бъдете внимателни с документалната част и не предприемайте сериозни бизнес инвестиции.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/

Периодът е силен за вас, особено що се отнася до стартиране на нови бизнес начинания. Чудесен момент е за разрешаване на документални казуси или подписване на важни документи. На успехи ще се радват хората работещи в сферата на търговията, транспорта и образованието.

 СКОРПИОН /24.10 - 23.11/

Седмицата ще бъде доста успешна. Чудесен период е за покупко-продажби на надвижимо имущетсво, както и за разрешаване на имотни казуси. Помислете за различни PR дейности или бизнес колаборации с цел развитие на бизнеса и положението ви в обществото. Бъдете внимателни обаче с документалната част и четете детайлно всичко, което подписвате.

СТРЕЛЕЦ  /23.11 - 22.12/

Започва една седмица, в която е добре да планирате всичко умерено. Периодът не е силен за старт на нова дейност или смяна на попрището. В края на седмицата ще успеете да разрешите важни докуметални казуси или да сключите важна сделка.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/

Очаква ви доста напрегната работна седмица. Периода не е подходящ за старт на нови бизнес проекти или по- сериозни бизнес инвестиции. Бъдете търпеливи, не рискувайте, а по-скоро се придържайте към рутинните си задължения.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/

Очаква ви напрегната, но доста успешна работна седмица. Периодът е чудесен за осъществяване на нови бизнес начинания или стартиране на нови бизнес проекти. Ще бъдете дейни, енергични и идеи за нови дейности няма да липсват. Чудесен момент е да покажете целия си потенциал.

РИБИ / 20.02 - 20.03/

Седмицата ще бъде доста напрегната за вас и ще цари пълен хаос по отношение на работни ангажименти, срещи и сделки. Бъде внимателни с документалната част и  не предприемайте важни, инвестиционни крачки. Чудесен период е за нови съдружия и бизнес колаборации.