fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /28 ноември – 4 декември 2022 г./ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /28 ноември – 4 декември 2022 г./

Продължава силния период на възход и подем за огнените зодии ОВЕН-ЛЪВ-СТРЕЛЕЦ

ОВЕН /21.03 - 20.04/ 
Седмицата ще поднесе за вас реални възможности за установяване на стабилни социални контакти с хора на положение и властимащи. Има реални възможности за добри бизнес сделки, които ще ви донесат приходи. Ще се чувствата в добра форма, дейни, енергични и амбицирани да превземете нови професионални хоризонти. Все пак бъдете внимателни с документалната част, особено онези от вас, работещи в сферата на транспорта, търговията, образованието.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/
Очаква ви динамична и предизвикателна седмица. Ще трябва да положите доста усилия и постоянство, за да се справите с предизвикателствата, които ще се разкрият пред вас. Не е подходящ период за нови финансови инвестиции, бъдете разумни и не прекалявайте с покупките. Що се отнася до документалната част, четете внимателно и детайлно всичко, което подписвате.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/
Ще бъдете доста активни през идната седмица, но сега периода не е подходящ за стартиране на нови работни проекти или за смяна на професионалната дейност. Планирайте и по-скоро придвижвайте напред текущите си бизнес начинания. Бъдете внимателни с документалната част, особено онези от вас, работещи в сферата на транспорта, търговията, образованието.

РАК /22.06 - 23.07/
Очаква ви доста динамична, активна и напрегната седмица. Ще получите добри възможности за професионална реализация, ще поддържате добри работни отношения, особено ако работата ви е свързана с хора от Чужбина. Ако ви предстои разрешаване на юридически казуси, то сега е чудесен момент, нещата да се развият във ваша полза. Все пак бъдете внимателни, не всички ще се радват за вашите успехи и развитие, има възможност за спекулации, интриги и подронване на имиджа.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/
Седмицата ще бъде предизвикателна за вас лъвове в професионален план. Желанията, целите и работните ви планове са доста амбициозни. Но сега не е силен период за разговори с началници, смяна на работната дейност или срещи с властимащи. Ще срещнете трудности и предизвикателства, които ще ви попречат да покажете своите качества. 

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/ 
Седмицата се очертава интересна за вас, ще се появят добри професионални възможности, но не реагирайте импулсивно и помислете добре, кое е по вашите възможности и кое не. Не поемайте излишни рискове, защото периода не е подходящ за смяна на работната дейност или стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни при подписването на документи и четете внимателно всяка една клауза.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/
Периода не е силен за вас що се отнася до стартирането на нови бизнес проекти или финансови инвестиции. Бъдете внимателни и претегляйте внимателно всички рискове. Няма да бъде добра идея да смените работа или професионалната дейност. Сега е добре да придвижвате напред старите си бизнес проекти и да поддържате баланс в отношенията с бизнес партньорите си.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/
Седмицата ще бъде доста ползотворна за вас по отношение на финансите. Ще получите добри възможности за увеличаване на капитала си, особено ако работата ви е свързана с чужденци. През този период може да разрешите важни за вас юридически казуси. Занимавайте се с познатите за вас неща и рутинни задължения, ще пожънете успехи от проекти, които сте стартирали в минало време. 

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/
Започва силен период за вас стрелци, сега е моментът за професионална реализация и поставяне на нови бизнес цели. Късметът и успехите ще ви преследват и ще получите реални възможности да увеличите капитала си .Чудесно време за обучения, пътувания, осъществяване на нови чуждестранни контакти, както и за разрешаване на юридически казуси. Добри работни хоризонти ще се открият пред тези от вас, чийто бизнес е в областта на изкуството, фармацията, морския транспорт, алкохолния бранш.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/
Желанието за лична промяна ще ви донесе нови, добри възможности за професионална реализация. Добър момент е за преговори за нова длъжност, позиция и по-добри финансови условия. Сега е моментът да подобрите финансовото си състояние и да заявите своите доводи за това. Очакват ви успешни сделки, особено с хора от международен характер.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/ 
Периода е подходящ за осъществяване на нови бизнес отношения, съдружия и партньорства. Ще бъдете доста дейни, активни и това ще ви донесе реални възможности, за нови бизнес сделки, както на местно ниво, така и на чуждестранно. Все пак бъдете разумни и не поемайте непремерени рискове, които не са по силите и джоба ви.

РИБИ / 20.02 - 20.03/
Седмицата ще бъде силна и успешна за вас. Ще успеете да реализирате бизнес начинанията си успешно, но не се впускайте в нови такива. Занимавайте се с познатите за вас неща и рутинни задължения, ще пожънете успехи от проекти, които сте стартирали в минало време. Относно финансите си, бъдете разумни и не прекалявайте с покупките.