fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (31 октомври – 6 ноември 2022 г.) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак (31 октомври – 6 ноември 2022 г.)

Седмицата се очертава предизвикателна по отношение на нови инвестиции, финансови операции и сделки. Продължава коридора на Затъмненията, който ще се отрази най- неблагоприятно за неподвижните знаци ТЕЛЕЦ и СКОРПИОН. 

Марс започва ретроградно движение в знака Близнаци (30.10.2022- 12.01.202 г.) Това е още едно потвърждение, че трябва да се внимава с документалната част, сделките и преговорите, които предстоят. Ще се създаде тенденция за взимане на импулсивни решения или разваляне на отношения и прекъсване на бизнес контакти. Не прибързвайте в действията си.

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак
/31 октомври – 6 ноември 2022 г./

ОВЕН /21.03 - 20.04/ 
Седмицата за вас може да донесе рискове от финансови загуби, затова бъдете предпазливи и разумни по отношение на инвестициите, които ще предприемете. Не се впускайте в сделки, които не са по силите ви. Контролирайте амбициите си и подбирайте правилните хора, с които да работите и общувате, това ще ви спести провали и разочарования.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/
Финансовата стабилност е много важна за вас телци, затова бъдете внимателни по отношение на бизнес начинанията и тази седмица. Все още продължава Коридора на затъмнения, това крие доста рискове при старт на нови бизнес начинания. Телецът държи на своите притежания, затова поддържайте положение на статукво, защото не е добър период за важни и кардинални решения.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/
Седмицата започва със силна енергия за вас близнаци, но това ще донесе и много напрежение и дори конфронтации в отношенията. Не бъдете импулсивни в решенията си, бройте до десет, преди да кажете или предприемете нещо. Внимавайте с документалната част, както и с отношенията си с партньори и контрагенти. Бъдете разумни по отношение на финансите си, бъдете умерени и мислете реално, кое е по вашите възможности, защото има рискове от загуби.

РАК /22.06 - 23.07/
Началото на новата седмица крие рискове от финансови обрати и катаклизми, може важен финансов проект за вас да отпадне. Но това не трябва да би обезнадеждава, защото ще се открият пред вас нови, доста добри възможности, с които ще компенсирате. Не губете вяра и мислете позитивно, защото ще получите своите шансове за реализацията, която очаквате.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/
Седмицата крие доста неочаквани обрати и трусове за вас. Напрежението и трудностите ще ви преследват в опитите да представите себе си в най-добрата светлина. Мислете, наблюдавайте и се доверете на вътрешния си глас, преди да предприемете каквото и да било. Бъдете трезвомислещи и следвайте целите си безотказно, това е пътят към успеха.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/ 
Силен период за установяване на важни контакти и срещи с хора на положение. Времето е чудесно за обучения, пътувания и стартиране на бизнес отношения не само на местно, но и на международно ниво. Тези от вас, които имат бизнес в областта на фармацията, алкохолната индустрия, морския транспорт или се занимават с даден вид творческа дейност, ще пожънат голям успех.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/
Тази седмица няма да бъде най-силната за вас Везни, що се отнася до разрешаване на важни казуси както в бизнес отношенията, така и с документалната част. Не е добър период за обучения, пътувания, както и за инвестиции в търговията, транспорта, медиите и телекомуникациите. Силен период е за тези занимаващи се с творческа дейност, хирургия, както и работещите в секторите свързани с управление на чужди капитали.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/
Тази седмица ще ви предостави както доста възможности в професионален план пред вас, така и много спънки и пречки за тяхното осъществяване. Нека не забравяме, че Коридора на Затъмненията продължава именно във вашия знак Скорпиони, така че бъдете разумни, има възможности за финансови трусове.

СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/
Тази седмица крие доста рискове по отношение на вашите финанси и финансови постъпления. Бъдете предпазливи и харчете разумно. Не е добър период за сключване на нови договори, сделки и влизане в съдружия. Ще се създаде тенденция за взимане на импулсивни решения или разваляне на отношения и прекъсване на бизнес контакти. Не прибързвайте в действията си.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/
През тази седмица жаждата за промяна ще назрее у вас, ще се създадат доста значителни и важни събития, които могат да затворят доста вратички пред вас, но да отворят нови, по-добри такива. Не вземайте крайни решения, опитайте се да проявите дипломатичност в комуникацията, послушайте вътрешния си глас. 

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/ 
Креативни и различни в бизнеса, това е вашата силна страна Водолеи. Но тази седмица сякаш нещо ви пречи да разгърнете целия си потенциал. Доста трудности ще срещнете както в отношения с околните, така и при осъществяването на бизнес сделки и работа с документи. Не е силен период за израстване в професионален план, изчакайте.

РИБИ / 20.02 - 20.03/
Очертава се период, в който може да генерирате добри финансови дивиденти и печалби с контрагенти, дори с чуждестранно потекло. Ще се отворят добри бизнес възможности пред вас, но все пак бъдете предпазливи и не поемайте излишни рискове. Импулсивността може да доведе до загуби и разочарования.