fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак / 5-11 юни 2023г./ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак / 5-11 юни 2023г./

Продължава напрегнатия период за огнените зодии ОВЕН - ЛЪВ - СТРЕЛЕЦ. Действайте разумно и предпазливо по отношение на бизнес сделки и инвестиции!

ОВЕН /21.03 - 20.04/ 
Седмицата се очертава напрегната и динамична в работен план. Не е силен период за покоряване на нови професионални хоризонти и професионално развитие. Успокойте амбициите си и придвижвайте стари, рутинни задължения.

ТЕЛЕЦ /20.04 - 20.05/
Очаква ви динамична и предизвикателна седмица. Периодът не е подходящ за смяна на работното място или влизане в партньорски бизнес отношения. Избягвайте сериозни бизнес инвестиции, капиталовложения или покупки на недвижимо имущество.

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/
Ще бъдете доста активни и напористи в работен план през идната седмица. Жаждата за нови проекти и сделки особено с международни контрагенти може да ви донесе сериозни успехи и да ви отвори нови бизнес хоризонти. Чудесен период е за обучения, семинари и бизнес пътувания в чужбина.

РАК /22.06 - 23.07/
Очаква ви доста динамична, активна и успешна бизнес седмица. Жаждата за нови проекти и сделки особено с международни контрагенти може да ви донесе сериозни успехи и да ви отвори нови бизнес хоризонти. Чудесен период е за покупко-продажба на недвижимо имущество, както и за разрешаване на имотни казуси.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/
Седмицата ще бъде доста напрегната и динамична. Чудесен период е за обучения, семинари и бизнес пътувания в чужбина. Бъдете разумни и предпазливи обаче относно сериозни бизнес инвестиции и капиталовложения. Не е добър период за покупко-продажба на недвижимо имущество, както и за разрешаване на имотни казуси.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/ 
Седмицата се очертава интересна за вас, ще се появят добри професионални възможности, но не реагирайте импулсивно и помислете добре, кое е по вашите възможности и кое не. Не поемайте излишни рискове, защото периода не е подходящ за смяна на работната дейност или стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни при подписването на документи и четете внимателно всяка една клауза.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/
Периодът не е силен за вас що се отнася до осъществяване на нови бизнес проекти или финансови инвестиции. Избягвайте сериозни бизнес инвестиции, капиталовложения или покупки на недвижимо имущество. Придвижвайте стари, рутинни проекти.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/
Седмицата ще бъде доста предизвикателна за вас. Периодът не е подходящ за развитие на бизнес дейността или стартирането на нова такава. Избягвайте покупки или продажби на недвижимо имущество. Не се надскачайте в намеренията си и действайте разумно.
СТРЕЛЕЦ /23.11 - 22.12/
Седмицата ще бъде доста предизвикателна за вас стрелци! Продължава напрегнатия и труден период. Бъдете внимателни с финансите и не поемайте излишни рискове. Не е удачен момент за влизане в партньорски бизнес отношения или бизнес колаборации. Придвижвайте стари, рутинни проекти.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/

Предстои ви една доста динамична, но по-скоро успешна работна седмица. Периодът е подходящ за PR кампании, както и бизнес колаборации с цел развитие на бизнеса. Пред вас ще се отворят възможности за установяване на партньорски бизнес отношения.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/ 
Периода е подходящ за осъществяване на нови бизнес отношения, съдружия и партньорства. Може да помислите за различни PR дейности, кампании и бизнес колаборации, които ще се отразят благоприятно на вашия имидж в бизнес средите. Чудесен период е за разрешаване на казуси свързани с наследства.

РИБИ / 20.02 - 20.03/
Седмицата ще бъде успешна, но и доста напрегната в работен план. Чудесен период е за покупко-продажба на недвижимо имущество, както и за разрешаване на имотни казуси. Бъдете разумни, гъвкави и помислете за нови проекти, и инвестиции.