fbpx Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /7-13 август 2023 г./ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Седмична Астро прогноза за всеки зодиакален знак /7-13 август 2023 г./

Венера – планетата, коятo свързваме с финансите и инвестициите прoдължава ретроградно си движение. Бъдете по- внимателни с големите покупки и вложения, особено знаците ТЕЛЕЦ -ВЕЗНИ.

ОВЕН /21.03 - 20.04/

Седмицата ще бъде доста динамична, но с възможности за успехи в бизнеса. Чудесен период е за разрешаване на ипотечни или наследствени казуси. Пред вас могат да се открият добри възможности за сделки, както и за сключване на важни договори. Дерзайте смело!

ТЕЛЕЦ  /20.04 - 20.05/

Очаква ви динамична и напрегната работна седмица. Периодът не е подходящ за започване на нови работни проекти или стартиране на нова работна дейност. Не е удачен период за сериозни бизнес сделки, както и за големи капиталовложения. Не предприемайте сериозни инвестиции и не се надскачайте в бизнес намеренията си. Харчете разумно!

БЛИЗНАЦИ /22.05 - 21.06/

Ще бъдете доста активни през идната седмица, но сега периодът не е подходящ за стартиране на нови работни проекти или за смяна на професионалната дейност. Планирайте и по-скоро придвижвайте напред текущите си бизнес начинания и  се опитайте да не се надскачате в намеренията си. Бъдете внимателни с документалната част и четете внимателно всичко, което подписвате. Тези от вас, които очакват сключване на важни сделки, особено в областта на търговията или транспорта, могат да претърпят неочакван обрат.

РАК /22.06 - 23.07/

Очертава се една доста активна и напрегната работна седмица. Желанието ви за професионално развитие и разширение на бизнеса ще бъде водещо. Чудесен период е за важни срещи, сделки или подписване на документи. Откриват се добри възможности за разрешаване на имотни или имуществени казуси.

ЛЪВ /24.07 - 23.08/

Седмицата ще бъде изключително динамична и напрегната за вас. Бъдете внимателни с документалната част и нещата, които подписвате. Не е удачен период за сериозни бизнес сделки, както и за големи капиталовложения. Не предприемайте сериозни инвестиции и не се надскачайте в бизнес намеренията си.

ДЕВА/ 24.08 - 23.09/

Седмицата се очертава интересна за вас, ще се появят добри професионални възможности, но не реагирайте импулсивно и помислете добре, кое е по вашите възможности и кое не. Не поемайте излишни рискове, защото периода не е подходящ за смяна на работната дейност или стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни при подписването на документи и четете внимателно всяка една клауза.

ВЕЗНИ /24.09 - 23.10/

Периодът не е силен за вас везни, особено що се отнася до стартиране на нови бизнес начинания. Бъдете внимателни и претегляйте внимателно всички рискове като не се надскачайте в намеренията и възможностите си. Сега е добре да придвижвате напред старите си бизнес проекти, но разчитайте предимно на себе си.

СКОРПИОН /24.10 - 23.11/

Седмицата ще бъде доста успешна за вас. Чудесен период е за покупко-продажби на недвижимо имущество, както и за разрешаване на имотни казуси. Помислете за различни PR дейности или бизнес колаборации с цел развитие на бизнеса и положението ви в обществото. Бъдете внимателни, обаче, с документалната част и четете детайлно всичко, което подписвате.

СТРЕЛЕЦ  /23.11 - 22.12/

Започва една динамична, но и доста успешна, особено във финансов план седмица. Чудесен период е за старт на нов проект или работна дейност. Опитайте се начинанията, които стартирате да се реализират с налични средства, защото влизането в кредитни задължения може да се окаже доста проблемно.

КОЗИРОГ / 22.12 - 20.01/

Очаква ви трудна и напрегната работна седмица. Не е удачен момент за осъществяване на важни срещи, сделки или подписване на документи. Не е силен период за развитие на бизнеса или започване на нова професионална дейност.

ВОДОЛЕЙ / 21.01 - 19.02/

Очаква ви доста динамична и напрегната работна седмица. Периода не е подходящ за осъществяване на нови бизнес начинания или стартиране на нови бизнес проекти. Ще бъдете дейни, енергични и идеи за нови дейности няма да липсват, но мислете трезво и не реагирайте прибързано. Разчитайте предимно на себе си и не започвайте работни отношения с хора от приятелския ви кръг.

РИБИ / 20.02 - 20.03/

Седмицата ще бъде силна и успешна за вас в работен план. Периода е благодатен за разрешаване на важни имотни, имуществени или наследствени казуси. В работен план е добре да помислите за инвестиции, които ще ви дадат възможности за израстване. Дерзайте смело напред!