fbpx Selena ES стартира кампания в подкрепа на българските фризьори | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Selena ES стартира кампания в подкрепа на българските фризьори

Кампания в подкрепа на фризьорския бранш събра успешни фризьори и известни жени с отношение към косата си във фотосесия и видео с послание за важността на професията фризьор и професионалната услуга в салона. Във фотосесията участваха Дара, Николета Лозанова, Поли Генова, Емилия, Ромина Андонова и Велина Узунова, успешни и различни жени обединени от слогана „Аз не мога без моя фризьор“. Всяка една от тях признава, че дължи безупречната си визия именно на фризьора си.

Кампанията „Аз не мога без моя фризьор“ е стартирана от една от най-големите дистрибуторски компании за професионална козметика за коса в България Selena ES. Като търговска компания, която е партньор на салоните за красота в страната от над 25 години, Selena ES разбира нуждите на бюти бранша и решава да стартира кампанията с цел да популяризира професията фризьор, да повиши знанията на фризьорите в България, да повиши нивото на услугата в салона и разбира се, да вдъхнови млади таланти, които искат да започнат да се занимават с фризьорство.

За целите на кампанията да популяризира професионалната услуга на фризьора, Selena ES събра певиците Дара, Поли Генова и Емилия, топ моделът и инфлуенсър Николета Лозанова, тв водещата Ромина Андонова и инфлуенсъра и модел Велина Узунова във фотосесия, в която всяка от тях показа своето отношение към косата си, с прическа отразяваща нейния характер и визия, разбира се подготвена от професионален екип фризьори, начело с известният моден коафьор Милен Иванов, който се грижи за косите на голяма част от известните дами в България.

Черно-белите кадри, заснети от фотографа Костадин Кръстев-Коко и стилизирани от звездния моден стилист Цветомир Горанов, обиколиха социалните мрежи и предадоха посланието, на всяка една от участничките в кампанията, които споделиха, защо те лично не могат без своя фризьор. Като част от кампанията до края на тази година и в началото на 2023-та, Selenа ES ще предложи безплатни технически обучения в цялата страна за фризьорите: подстригване, колористика, къдрене, официални прически, мъжки барбър визии, с цел повишаване на знанията и нивото на услугата в салона.

Към всеки модул ще се представят като добавена стойност съвети и информация за успешното менажиране на салона, за да вдъхновим професионалистите и в посока на бизнес развитие. Обученията ще се водят от фризьорите, участващи в кампанията: Милен Иванов, Асен Налбантов, Милен Илиев и Руско Русев и няма да има ограничение като възраст или опит, за желаещите, които искат да ги посетят.