fbpx Сиско представи технологиите на работното място на бъдещето | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Сиско представи технологиите на работното място на бъдещето

Сиско представи технологиите на работното място на бъдещето

На пресконференция за първи път в България бе представен таблетът на Сиско Cius. Това е продукт специално създаден за бизнес употреба, съобразен с тенденциите за по-голяма мобилност на работната сила и динамичност на работната среда. Той е със съвременен дизайн, ефективност и наличност на множество приложения, улесняващи работата и ефективността на служителите.
Заедно с това бе представено бе и Cisco Jabber - приложението, което обединява присъствие, изпращане на мигновени съобщения (IM), глас и видео, гласови съобщения, споделяне на десктоп и конферентни разговори. Продуктът е съвместим с PC, Mас, таблети и смарт телефони. Cisco Jabber предоставя на работещите един много лесен начин да си сътрудничат директно от уеб приложения, които използват всеки ден.
Според анализи на Сиско, работата в офиса на бъдещето ще премине изцяло към десктоп виртуализацията, ще се използват последно поколение технологии за сигурност на данните, интегриране на мултимедиа и сътрудничество, обединяване в едно на компютър, таблет и смартфон, както и за персонализация на виртуалното работно място.