fbpx Skoda с втори модерен търговско-сервизен център в столицата | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Skoda с втори модерен търговско-сервизен център в столицата

Официалният вносител на ŠKODA у нас Еуратек Ауто откри своя втори търговско сервизен комплекс на марката в София и 15ти  за страната. Новият дом на ŠKODA се намира на изключително комуникативно място в кв. Дружба на бул. Проф. „Цветан Лазаров” 97, в непосредствена близост до метростанция ”Дружба”.

Изграден е на територия от 10 000 кв.м  и разполага с обща застроена площ от почти 5000 кв.м., което го прави един от най-големите търговско сервизни комплекси, сред автомобилния бранш у нас. Предимствата на добрата локация на шоурума ще позволят на всички клиенти на марката,  по-бързо и удобно придвижване до търговско-сервизната част, както и по-кратки срокове за всички заявени сервизни дейности.
Търговско-сервизеният  комплекс разполага с над 650 кв.м изложбената площ, с 500 кв.м офисна част и с просторна и модерна сервизна част за общи ремонти с размер от 1200 кв.м., изцяло проектирани и изградени в съответствие с високите стандартите на производителя ŠKODA AUTO.

На територията на  новия ŠKODA  Център в София, в приятна и спокойна атмосфера , всички клиенти на марката ще бъдат консултирани от професионален търговски екип, за да изберат най-подходящия за нуждите им модел ŠKODA, а в модерно оборудвания сервиз обучените сервизни техници ще се погрижат за висококачествената поддръжка на автомобилите им.

 

По време на церемонията по откриването, управителят на Еуратек Ауто, Людмил Недев, сподели: "Бих желал с този комплекс да подобрим качеството на обслужването на нашите клиенти, като го поставим на едно ново и по-високо ниво. С него ние  ще намалим и сроковоте, с които изпълняваме тяхните поръчки и заявки".

Регионалният Търговски Директор за Източна  Европа на ŠKODA AUTO, г-жа Луцие Кун, също приветства откриването на този толкова важен за фирмата комплекс с думите: „Днес ние можем да се гордеем с един силен и стабилен партньор, представляващ марката в България от вече цели 26 години. Но сме тук не само, за да честваме историята и това което е постигнато досега, но и да отправим поглед напред към бъдещето. Днес имаме специален повод за това. Тази година ще продадем цели 4000 автомобила в България, поставяйки рекорд за марката през тази година. И за нас е чест да бъдем тук тази вечер, в този изключителен шоурум, който блести като димант.”

"Чувствам се много горд, като представител на Чехия в България, че тази българо-чешка компания има такъв огромен успех и успя от нулата да изгради мрежа от  15 шоурума в страната", коментира Душан Щраух, посланик на Чешката република в България. "Тази година фирмата ще продаде  над 4000 коли . Много съм щастлив да виждам автомобилите ŠKODA навсякъде в България. Много се радвам, че автомобилите ŠKODA са сред едни от най-продаваните в България. Много съм щастлив също така, че компанията Еуратек може да спонсорира много дейности извън основната им, като изкуството и спорта, и особено, свързани с детските таланти"

По време на празничното честване, Иван Тодоров -  управител на Еуратек ООД, връчи приза на компанията за специални постижения в автомобилния спорт на рали шампионите от Мегапорт Рейсинг, изразявайки своята удоволетвореност от съвместното партньорство и усилията, които отборът полага за възраждане на българския моторспорт. "Щастлив съм да връча приза на Еуратек за автомобилен спорт на екипа, воден от Мирослав Ангелов, който тази година спечели националния рали шампионат на България", сподели Иван Тодоров. "Искам да изкажа възхищението си за бързината, с която той се адаптира към автомобила си и започна да печели състезание след състезание, включително и рали България"

 

Под покрива на новия  търговско- сервизен комплекс феновете на марката имат уникалната възможност да разгледат  обособена колекционерска изложба на ретро автомобили,  където са събрани  ретро модели, както с марката  ŠKODA, така и редица други интересни за любителите модели, като произвеждания в България модел RENAULTBULGAR 8. В музея посетителите ще могат да видят и отлично запазена WARSZAWA 223, емблематичната Octavia от 1961 г., Octavia 110 L, 120 L и други ретро модели.

Новият ŠKODA  център ще отвори врати за клиенти в началото на 2019та година.