fbpx Снежна разходка с MINI Countryman Cooper S | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Снежна разходка с MINI Countryman Cooper S

Най-функционалният модел на MINI се чувства еднакво добре в оживения градски трафик и в търсене на най-забележителните гледки и изживявания сред природата. Новото MINI Countryman е сигурен и стилен спътник в зимните приключения сред природата. Преминал през моделно освежаване моделът е с модернизиран дизайн, атрактивни допълнения в програмата от допълнително оборудване и иновативни технологии при управлението и свързаността. Солидната автомобилна концепция, гъвкавият интериор с пет пълноценни места и опционалното задвижване на четирите колела ALL4 затвърждават изключителния статус на новото MINI Countryman в премиум компактния сегмент. 

Благодарение на неподражаемите си пропорции новото MINI Countryman веднага се разпознава като най-големият модел на марката. Типичната за MINI разделена на три части структура на каросерията по особено характерен начин се интерпретира от специфичната за модела линия на покрива. 

Новото оформление на предната част е съчетано и с разширяване на серийното оборудване на новото MINI Countryman с LED фарове. Най-новият вариант на LED фаровете се отличава с особено висококачествен дизайн, който подчертава технологията на светлинните източници.

Освен това Адаптивните LED фарове на новото MINI Countryman предлагат и автоматична, селективна функция за затъмняване на дългите светлини. Тяхната иновативна Matrix технология разделя дългите светлини на четири LED сегмента, които при скорости над 70 км/ч работят независимо един от друг и могат да бъдат активирани и деактивирани според ситуацията на пътя. 

Новото MINI Countryman серийно се оборудва с монтирана в автомобила SIM карта, която позволява ползването на интелигентното аварийно телефонно обаждане с автоматична локализация и разпознаване на тежестта на инцидента, както и на MINI TeleServices. В комбинация с оборудването Connected Media на разположение са множество дигитални услуги на MINI Connected. Новото MINI Countryman е „always online“ и благодарение на това позволява пълна свързаност на гласовия асистент Amazon Alexa.