fbpx Софийки мол с нов собственик | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Софийки мол с нов собственик

Софийският мол City Center Sofia (CCS) вече има нов собственик и това е Revetas Fund I. „Това е първият от няколко планирани придобивания на имоти в България“, съобщава Раду Бойтан, Старши Инвестиционен директор на Revetas. Търговският център е с площ от над 44 000 кв. м.

„Revetas Fund I ще инвестира в препозиционирането и ребрандирането на CCS - първият търговски център от модерен тип в България. Стратегията ни е да създадем динамичен търговски обект, който не просто да отговаря на нуждите на хората, живеещи и работещи в София, a предлага истинско „shopping преживяване“. Ребрандирания Park Center Sofia, ще заблести отново и ще се превърне в динамична социална среда, която предоставя на посетителите ни мода, високи технологии, разкрасителни процедури, уелнес, места за хранене и развлечения“, допълва Бойтан.

City Center Sofia ще бъде добавен към ритейл платформата на фонда - Park Centers, която към момента се състои от 14 търговски центъра в Централна и Източна Европа с обща площ от 124 000 кв. м.

През последната година, Revetas са лидер в предоставянето на успешни инвестиционни решения за легаси инвеститори, като инжектират свеж капитал в активите, за да максимизират потенциала на имотите; едновременно, подпомагат дългосрочните стратегии на банките за намаляване на задлъжнялостта им свързана с подобни активи.