fbpx Софтуер, разработван у нас, печели на Buyers Lab | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Софтуер, разработван у нас, печели на Buyers Lab

етикети

Системата за управление на документи DocuWare, разработванa у нас от „Немечек”, има световнопризнатия сертификат за богата функционалност на Buyers Laboratory Inc. Иновативните идеи и технологичните функции на лидера в областта на електронния документооборот са достъпни вече и на български език на новия продуктов уебсайт – www.edocument.bg.
Сертификатът на Buyers Laboratory Inc. (BLI) се връчва за версия 5.1c SP1 и SP2 за техния Enterprise Server 5. Сертификатът се издава в резултат на проведени тестове на софтуера за функционалност на сървъра DocuWare ENTERPRISE в 12 категории.
Buyers Laboratory Inc. е водеща компания в световен мащаб, известна като независим оценител на офис оборудване и свързаните с него софтуерни приложения.
DocuWare представлява софтуерна система за електронно архивиране и управление на документи и е широко популярна заради своята богата функционалност, лесни администрация и употреба, бърза интеграция и високо ниво на сигурност. Продуктът съхранява в електронен вид всякакъв тип документи – сканирани, електронно създадени или дори прикачени в електронната поща.