fbpx Специалисти ще обсъждат тестването на софтуерни продукти и системи | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Специалисти ще обсъждат тестването на софтуерни продукти и системи

За трети пореден път международната конференция Innovations in Software Тest Automation (ISTA) 2013 ще събере в София експерти в разработката и автоматизираното тестване на софтуерни продукти и системи. Събитието ще се проведе на 14 ноември. Очаква се конференцията да събере няколкостотин софтуерни инженери, които ще дискутират иновациите в създаването на качествени приложения. Посетителите ще имат възможност да получат практически съвети в подхода към автоматизираното тестване, както и да видят добри практики от ежедневната дейност в отделите на водещи софтуерни компании.  

Тази година събитието включва два паралелни презентационни трака, както и фокусиран панел от 4 практически сесии или т.нар. hands-on labs. В последните, малки групи от участници ще работят върху задачи в реална среда и с помощта на ментор ще се справят с конкретни казуси, стъпка по стъпка.
Едновременно с това специалното отворено пространство и обособената експо зона ще предложат допълнителни презентации и възможности за дискусии.
В програмата тази година са привлечени чуждестранни лектори от САЩ, Израел и Индия, които допълват усилията на българските експерти от общността по представянето на актуалните технологии и инструменти при разработката и автоматичното тестване на софтуерни продукти и системи.