fbpx Специално предложение към бизнеса за подпомагане на дигиталната трансформация | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Специално предложение към бизнеса за подпомагане на дигиталната трансформация

Кризата през последните месеци изправи голяма част от българския бизнес пред изпитание. Много фирми бяха принудени да реформират своята дейност и да поемат по пътя на дигиталната трансформация, за да оцелеят. В тези условия българската софтуерна компания Тим ВИЖЪН България обяви, че предоставя възможност на фирмите у нас да осъществят по-лесно този преход, използвайки ERP решението Microsoft Dynamics 365 Business Central (наследник на Dynamics NAV).

Нови клиенти на компанията могат да се възползват от 20 % отстъпка при покупка на лицензи за работа с ERP решението. С покупката те ще получат безплатно и разработената от компанията българска локализация на системата, която всъщност привежда софтуера в съответствие с изискванията на законодателството в страната и без която той няма как да се използва у нас. Кампанията ще продължи до 25.09.2020 година.

Кампанията предоставя отлична възможност за компаниите да намалят инвестицията във водещо ERP решение с над 35%, като в същото време покупката не е свързана с незабавен ангажимент за внедряване

Кампанията предоставя отлична възможност за компаниите да намалят инвестицията във водещо ERP решение с над 35%, като в същото време покупката не е свързана с незабавен ангажимент за внедряване. Бъдещите собственици на Microsoft Dynamics 365 Business Central могат да пристъпят към внедряване на решението на по-късен етап, когато преценят, че имат готовност с нужното време и ресурси.

Dynamics 365 Business Central е едно от най-популярните в света ERP решения за управление на бизнеса. Чрез него компаниите могат да оптимизират и автоматизират всички ключови за бизнеса им процеси, което ще доведе до намаляване на оперативните разходи, работа с повишена ефективност и цялостно подобряване на функционирането. Друго основно предимство на ERP решението е, че благодарение на гъвкавата си структура, то може лесно да се приспособи към особеностите на всеки тип бизнес.

Business Central е мощен инструмент за дигитална трансформация на бизнеса. Българската локализация на системата е създадена на базата на дългогодишен опит и привежда в действие добрите счетоводни практики, наложени в страната. Тя е сертифицирана от Microsoft и в същото време е адаптирана и тествана спрямо законовите изисквания за ДДС, Интрастат отчетност и други. Заедно с нея клиентите получават преведен на български език и верифициран потребителски интерфейс, непрестанно тестване и актуализация при промени в българското законодателство.

Повече информация за кампанията е достъпна на https://team-vision.bg/erp-promo