fbpx Специално предложение за читателите на сп.Твоят Бизнес | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Специално предложение за читателите на сп.Твоят Бизнес

Дисплей реклама, мобилен маркетинг и измерване на ефективността в Интернет са водещите акценти на форума на дигиталната индустрия в България

Новостите от света на дисплей и мобилната реклама, както и измерването на ефективността в Интернет ще бъдат сред акцентите във второто издание на IAB Форум България.

На събитието ще бъдат представени за пъри път и резултатите от националното проучване за приходите от онлайн реклама и ТОП рекламодателите за 2011 г.

Форумът, което ще се проведе на 14 март 2012 г. в Кемпински Хотел Зографски София, се организира от IAB България, като за втора поредна година ще събере на едно място най- добрите български специалисти и рекламодатели в областта на онлайн маркетинга и рекламата. Своя опит ще споделят също така чуждестранни партньори на IAB България и чужди компании.

Сред участниците в IAB Форум България 2012 ще бъдат: Алан Юро, президент и главен изпълнителен директор на IAB Европа; Жанет Найденова, председател на IAB България; Владимир Жеглов, изпълнителен директор на Дир.бг; Лазар Малаков, търговски директор на Инвестор.БГ; Александър Кръстич, регионален мениджър на IQ mobile, и Тим Елкингтън, директор “Изследвания и стратегии” на IAB UK и др.

В рамките на фокусирани панелни дискусии ще бъдат обсъдени въпроси, свързани с дисплей реклама, мобилен маркетинг и измерване на ефективността в Интернет.

За всички абонати на бизнес новини от TBMagazine се предоставя специалeн код за отстъпка от 20%. Кодът е TBMagazine и се въвежда във формата за регистрация на адрес:forum.iabulgaria.bg/register/

Повече информация за форумът на дигиталната индустрия в България ще намерите на forum.iabulgaria.bg