fbpx Списание Computer с нов издател | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Списание Computer с нов издател

От 1 юли 2010 г. списание Computer и каталогът Who is Who on the Bulgarian Computer Market вече са с нов издател - рекламната агенция „Принт енд Пъблишинг” ЕООД.

Създадено в началото на 1991 г., то бе първото компютърно списание след промяната на икономическата система в страната. Computer е пряк наследник и продължител на излизащото от 1984 г. списание „Компютър за вас” - първото за времето си списание от този вид не само в България, но и сред останалите държави от Източна Европа. Връстник на промяната в България е и каталогът Who is Who on the Bulgarian Computer Market, чието 37-мо издание предстои да излезе през септември т.г.

"Решението ми за тази отговорна стъпка бе силно повлияно и от дългогодишната ми отлична работа с г-н Валентин Цолов и г-жа Нели Петрова, изпълнителен директор на „Принт енд Пъблишинг”. Те са отлични професионалисти, хора с изключителни делови и личностни качества, поради което съм сигурен, че предавам двете издания и техните редакционни екипи във възможно най-добрите ръце. Затова от сърце им благодаря, че поеха отговорността за тяхното бъдеще", казва в писмо Георги Балански, създател и досегашен издател на изданията.

Успех на новите издатели в това трудно медийно време!